Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Verdere uitbreiding lijn van compacte hydraulische funderingsmachines
Op verzoek van de klant is ook deze machine uitgerust met het INPIEQ DLS Registratie Systeem.

Verdere uitbreiding lijn van compacte hydraulische funderingsmachines

Onlangs werd de IFD-20 -een krachtige, flexibele funderingsmachine met een maximum boorkoppel van 200 kNm over de gehele makelaar opgeleverd aan Funderingstechniek Noord BV. 

“De IFD-20 volgt de eerder gemaakte IFD2.5 op. De volgende in lijn is de IFD-45 met een maximum boorkoppel van 450 kNm over de gehele makelaar. Het mooie aan al deze machines is dat ze compleet op maat gemaakt worden voor de klant en hierdoor perfect aansluiten op hun wensen en behoeften. Zo heeft de IFD-20 voor Funderingstechniek Noord demontabele ballast, stempelpoten en boorkast wat het transport gewicht naar beneden brengt en ervoor zorgt dat ze hem zonder ontheffing gemakkelijk naar Duitsland kunnen transporteren”, aldus INPIEQ-directeur Frank van Deursen.

Deze machine is op maat gemaakt voor Funderingstechniek Noord uit Marum

Krachtige machine voor funderingswerkzaamheden in kleine ruimtes

De IFD-20 is ontwikkeld voor het vervaardigen van vol verdringende schroefinjectie palen op plaatsen waar ruimte en hoogte beperkt zijn. Ondanks het compacte ontwerp is de machine erg krachtig en voorzien van een boormotor met een hoog boorkoppel dat een maximum heeft van 200 kNm. Met de Stage-V motor en de moderne elektrisch-hydraulisch besturing is deze machine klaar voor de toekomst. De deelbare makelaar maakt de machine ook zeer geschikt voor inpandig werk. 

Maatwerk

Deze machine is op maat gemaakt voor Funderingstechniek Noord uit Marum, die voor funderingswerkzaamheden in Duitsland op zoek waren naar een compacte flexibele boorstelling. “De IFD-20 van INPIEQ is helemaal afgestemd op onze wensen. Frank beschikt over de juiste kennis en heeft dit perfect vertaald in deze krachtige machine. We kunnen hem nu zelf vervoeren naar Duitsland zonder daarvoor eerst 12 weken te moeten wachten op de juiste ontheffingen”, aldus Berthus Hijmersma mede-eigenaar Funderingstechniek Noord.

DLS Registratie Systeem

Op verzoek van de klant is ook deze machine uitgerust met het INPIEQ DLS Registratie Systeem. Berthus: “Het systeem registreert met hoge nauwkeurigheid alle gegevens van de gemaakte paal en stuurt het naar de computer en mijn telefoon. Zo zien we precies waar we mee bezig zijn en kunnen we de machine op de juiste manier aansturen. Al deze punten maken het een bijzondere machine waar we erg blij mee zijn!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.