Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Verder dan van A naar B: Transportbedrijf zet in op een duurzame toekomst
Broer en zus Joeri en Tirza de Bruyn.

Verder dan van A naar B: Transportbedrijf zet in op een duurzame toekomst

Bij De Bruyn Transport wordt hoog ingezet op een groene toekomst; een modern en jaarlijks vernieuwend wagenpark, werken volgens de laatste CO2-normen en veiligheidscertificeringen en aandacht voor duurzame inzetbaarheid van het team. Kortom, duurzaamheid van binnenuit. Eind 2021 lanceert het in Oudewater gevestigde transportbedrijf zijn nieuwe naam en een vernieuwd logo, waarmee de weg richting een duurzame, veilige en plezierige toekomst definitief wordt vrijgemaakt. 

De Bruyn Transport, voorheen bekend als Transportbedrijf G. de Bruyn, is ruim 50 jaar gespecialiseerd in transport en grondstoffenhandel voor de GWW-branche. Dat varieert van zand en grind tot gebroken puin, (frees)asfalt en baggerslip tot aan de aan- en afvoer van losgestorte materialen. “Afgelopen jaar alleen al waren we betrokken bij de meest uiteenlopende infraprojecten”, zegt Tirza de Bruyn die samen met haar broer Joeri de huidige directie vormt. “Zo zijn we vanaf dag één betrokken bij de Blankenburgverbinding in opdracht bouwconsortium BAAK voor het transport inclusief de nodige projectbegeleiding. Ook assisteerde we Boskalis, Vermeulen Benthuizen, Beelen en vele andere aannemers bij diverse projecten in (groot) onderhoud van het (snel)wegennet en mochten we in opdracht van Beens Dregging het transport verzorgen van bagger uit waterwin- en natuurgebied de Klotputten.”

De Bruyn Transport is niet alleen transporteur, maar een volwaardig logistieke partner voor opdrachtgevers.

“We zijn niet alleen transporteur, maar een volwaardig logistieke partner voor onze opdrachtgevers”, vervolgt Tirza. “We verzorgen de coördinatie, de planning, begeleiding, aan- en afvoer van losgestorte materialen en de inzet van mankracht en materieel. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker. Dat is onze kracht. We zijn er als organisatie op ingericht om met onze 120 medewerkers en een groot wagenpark dag en nacht te werken. We staan soms voor grote uitdagingen die we als team met beide handen aanpakken. Keer op keer is gebleken hoe ontzettend loyaal onze mensen zijn. We doen dingen echt met elkaar. Als het moet, staat iedereen er, altijd. Als directie hebben wij met de jaren aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om ons werk vanuit positieve daadkracht en goede mentale en fysieke gezondheid te doen. Een wagenpark kun je kopen, bewuste, gezonde en gemotiveerde mensen niet. Vanuit die gedachte besteden we binnen ons bedrijf veel aandacht aan ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Met een vitaliteitsprogramma en diverse uitjes en activiteiten die in het teken staan van plezier en gezondheid, reiken we tools aan en creëren we ruimte voor verdere ontwikkeling. Chauffeurs rijden immers allemaal individueel op een wagen. Zo zijn we laatst gaan ‘suppen’ en organiseerde we een business boksclinic waar niet alleen sport maar ook mindset, verantwoordelijkheid, communicatie en plezier centraal stonden.”

De Bruyn Transport besteedt veel aandacht aan ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

“Wij zien onze mensen als onze belangrijkste spelers, de dragers van ons bedrijf. Daarom werken we met aandacht aan de thema’s veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Zo gaat 2022 volledig in het teken staan van rijgedrag optimalisatie om de CO2-uitstoot te minimaliseren. Met een omvangrijk programma maken we mensen bewust van hun eigen invloed op zaken als veiligheid en duurzaamheid zodat iedereen op zijn manier een stukje gaat bijdragen”, resumeert Tirza. “Wij planten de ‘groene’ zaadjes en bieden een omgeving waar ruimte is voor groei en ontwikkeling. Vanzelfsprekend zetten we als organisatie in op een volledig duurzame toekomst. Zo voldoet ons wagenpark vrijwel helemaal aan de Euro VI-emissie-eisen en zijn we continu in gesprek met partners zoals Mercedes-Benz en Scania om elektrische voertuigen in ons wagenpark op te nemen. Voor bouwvoertuigen is die ontwikkeling nog volop gaande, maar we verwachten volgend jaar met onze eerste elektrische voertuigen de weg op te gaan. Tot slot worden we binnenkort ge-audit voor de CO2 Prestatieladder en de Safety Culture Ladder. Al met al zeggen we dus niet voor niks, vérder dan van A naar B.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.