Platform over civiele techniek & infrastructuur
Het geavanceerde rolslede geleidesysteem is speciaal ontwikkeld voor het graven tot grotere diepten en het beperken van zettingen.

Verbetering in technologie

Hoffmann Groep staat voor innovatie en actualisering van nieuwe en bestaande technologieën om de vraag van onze relaties op te kunnen lossen. In deze branche kunnen we niet stil blijven staan. Dit zijn de woorden van Winny Hoffmann, CEO van de Hoffmann Groep. 

Hoffmann zegt dat we altijd op zoek zijn naar verbetering van onze technologie en hoe we producten en diensten beter en effectiever kunnen aanpakken. “Veiligheid staat centraal. Wij willen onze werkzaamheden zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk uitvoeren, met zo min mogelijk milieuoverlast en risico’s.” 

De Hoffmann Groep omvat drie werkmaatschappijen: Kring International Benelux, W-dam en Winmix. “Krings International Benelux is expert in alle mogelijke SBH-sleufbekistingssystemen voor verhuur en verkoop”, legt Hoffmann uit. Krings heeft haar visie de afgelopen 40 jaar enorm kunnen verbreden door een enorme bron aan ervaring welke zij heeft opgedaan tijdens de vele projecten die gerealiseerd zijn en waardoor er meer specialisme is ontstaan in grond- en waterkeringen. Zij blijven daarom innovatief bezig met de ontwikkeling van steeds nieuwere systemen op het gebied van sleufbekistingen, grondkeringen en stempelingen. 

Deze kunnen worden gebruikt voor graafdieptes van 1,25 meter tot ongeveer 7,50 meter en variëren van eenvoudige vaste boxen en sleepkisten (geschikt voor de standaard sleuf) tot het geavanceerde rolslede geleidesystemen dat speciaal is ontwikkeld voor het graven tot grotere diepten en het beperken van zettingen. De geleidesystemen kunnen twee-, drie- en vierzijdig toegepast worden. Kruisende kabels en leidingen vormen geen probleem, want ook hiervoor zijn binnen de verschillende systemen passende oplossingen. Deze zijn daarnaast ook uitermate geschikt voor het plaatsen van grote tanks of prefab elementen, daar er ook stempelvrije opties zijn met vrije werkruimte tot 20 meter.

Krings International Benelux is expert in alle mogelijke SBH-sleufbekistingssystemen voor verhuur en verkoop.

Veiligheid

Door de enorme weten wij dat onze klanten steeds hogere eisen stellen aan veilig werken. Bij al onze werkzaamheden als grondkerende firma worden diepe bouwkuipen en sleuven aangebracht. Voor de afscherming van deze ontgravingen hebben wij ook voor de sleufbekistingen allerlei randbeveiligingen en poorten in ons huurpark.

Duurzaamheid

Samen met de andere twee werkmaatschappijen gaan we zo milieuvriendelijk mogelijk te werk. Waar andere het traditionele hout in berlinerwanden toepassen, gebruiken wij de stalen geleideplaten van Krings. Deze platen kunnen na het verrichten van de werkzaamheden weer teruggewonnen worden en bij de volgende werkzaamheden ingezet. Hierdoor worden niet alleen minder hout verbruikt, ook wordt de bouwtijd verkort en de CO2-uitstoot verminderd. Deze berlinerwanden kunnen mede door de nieuw ontwikkelde dubbelgeleidebalken tot een grondkerende diepte van 7 meter worden toegepast.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.