Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Veilige en visueel aantrekkelijke afzetting van bouwterreinen
Bouwhekken Nederland heeft een grote voorraad aan hekken in verschillende soorten, afmetingen en kwaliteit, en levert aan projecten in Nederland, België en Duitsland.

Veilige en visueel aantrekkelijke afzetting van bouwterreinen

Bouwhekken Nederland heeft in relatief korte tijd een mooie positie verworven in de markt. We zijn meer dan een leverancier van bouwhekken, denken graag mee met onze opdrachtgevers om tot de meest efficiënte en visueel aantrekkelijke afzetting te komen. Desgewenst nemen we ook de montage voor rekening. Aan het woord is Gerrit-Klaas Gerritsma van Bouwhekken Nederland. Hij vertelt over de vele mogelijkheden en het uitgebreide assortiment met onder andere ook elektrische schuifpoorten, geleidebakens en watergevulde barriers.

Enkele aansprekende projecten waarvoor Bouwhekken Nederland dit jaar de bouwhekken heeft geleverd, zijn onder meer het project de Zaanse Helden in Zaandam, A16 Rotterdam De Groene Boog en de nieuwe sluis in Terneuzen. “Voor de Zaanse Helden hebben we niet alleen de bouwhekken geleverd, maar bijvoorbeeld ook een elektrische schuifpoort”, zegt Gerrit-Klaas. “Verder zijn we betrokken bij de herinrichting van de N359 tussen Leeuwarden en Bolsward waar een aantal gevaarlijke kruispunten wordt vervangen door rotondes en ongelijkvloerse kruisingen. Onze hekken zorgen voor een veilige afscherming van de bouwputten”

Behalve het leveren van de bouwhekken, verzorgt Bouwhekken Nederland desgewenst ook de montage.

Breed assortiment

Bouwhekken Nederland heeft een grote voorraad aan hekken in verschillende soorten, afmetingen en kwaliteit, en levert aan projecten in Nederland, België en Duitsland. “De meeste bouwhekken worden machinaal geproduceerd uit voor verzinkte componenten. Daardoor zijn ze lichter van gewicht én prijstechnisch uitermate interessant”, zegt Gerrit-Klaas. “Daarnaast voeren we een assortiment van hand gelaste en na verzinkte hekken van MOBI. Deze bouwhekken kun je herkennen aan de kwalitatieve lassen, dikker frames en het naamplaatje van MOBI. Vanzelfsprekend zijn deze hekken wat zwaarder, maar wel ijzersterk en staan garant voor een lange levensduur.” Bouwhekken Nederland levert de bouwhekken binnen 1-2 werkdagen op elk project, zowel verhuur (vanaf twee weken) als koop. 

Marketinginstrument

Behalve het leveren van de bouwhekken, verzorgt Bouwhekken Nederland desgewenst ook de montage. “We zien dat als een stukje extra service naar onze klanten. Daarnaast gaan we ook heel ver in het personaliseren van de afscherming met bijvoorbeeld banners en doeken. Daarin maken we echt het onderscheid”, weet Gerrit-Klaas. “In onze eigen ontwerpstudio maken we een specifiek ontwerp op maat, gaande van logo’s en artist impressies om de afscherming ook visueel aantrekkelijk te maken. Het is tegelijk een mooi marketinginstrument voor onze klanten.” 

Ook voor dranghekken ben je bij Bouwhekken Nederland aan het juiste adres. “Die leveren we vooral aan evenementen, maar zijn ook interessant voor bijvoorbeeld opendagen of officiële openingen van bouw- en infraprojecten. Verder omvat ons assortiment nog wegafzettingen, schrikhekken, geleide bakens en watergevulde barriers. Kortom, voor elk type afscherming ben je bij ons aan het juiste adres”, zegt Gerrit-Klaas tot besluit. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.