Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Veilige brugdekdelen

Veilige brugdekdelen

Als de brug of het wegdek wat ouder wordt kunnen vervuiling en groene aanslag ervoor zorgen dat deze glad wordt bij natte omstandigheden. Hierdoor kunnen mensen uitglijden, dit wil natuurlijk niemand.

Triflex WAS systeem

Triflex heeft een speciaal systeem ontwikkeld voor onder andere bruggen en looppaden, om ervoor te zorgen dat deze delen van de infrastructuur veilig en antislip blijven. Dit systeem heet het Triflex WAS systeem en is een coating die door een zorgvuldige opbouw van het systeem zijn slijtvastheid en antislip waarborgt. Het systeem is geschikt voor bestaande en nieuwe houten, betonnen of zelfs stalen dekken. 

Verschillende varianten

Er zijn verschillende varianten van het Triflex WAS systeem, bijvoorbeeld variant één, variant drie of variant vijf. Deze cijfers staan voor de korrelgrootte die er in de hars zit. Hoe groter de korrel, hoe beter de brug of het looppad antislip gemaakt wordt. Bij variant vijf zijn de korrels wel 5 millimeter dik. Zo’n dikke korrel maakt slippen en uitglijden bijna onmogelijk.

Vanwege de slijtvastheid en stroefheid wordt ons Triflex WAS systeem niet alleen toegepast op bruggen en looppaden, maar ook in situaties met o.a. (fiets)verkeer, op (metro)perrons en op wegdek. Naast de keuze voor korrelgrootte is er ook een brede keuze wat betreft kleur en eventuele markeringen. De optimale keuze voor een project is afhankelijk van de verwachte vervuiling, de gewenste kleur en de benodigde stroefheid van het oppervlak.

Meer weten over onze oplossingen voor bruggen en looppaden of benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 460 2050 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.