Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Veilig Infra Relatiedagen bezoeken, kan dat?

Wij zijn blij u weer te mogen ontvangen! Om dit goed te laten verlopen hebben wij op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen om u in een veilige omgeving en ongedwongen sfeer in contact te brengen met relaties uit de infrasector.

“De moeite waard wanneer je op zoek bent naar machines, innovaties binnen de sector en veel bekenden.”

Tekst | Easyfairs Beeld | Easyfairs

1 december 2020 Leestijd 7 minuten

Deel dit artikel

Beste GWW-lezers,
Inmiddels is het alweer driekwart jaar geleden dat de 21ste editie van Infra Relatiedagen heeft plaatsgevonden. De voorbereidingen voor de editie in 2021 zijn uiteraard in volle gang en we stellen alles in het werk om een veilige plek te creëren waar we elkaar in februari weer mogen ontmoeten. Wij kijken er in elk geval ontzettend naar uit en hopelijk u ook!

Veilig bezoeken, hoe dan?

Wij zijn blij u weer te mogen ontvangen! Om dit goed te laten verlopen hebben wij op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen om u in een veilige omgeving en ongedwongen sfeer in contact te brengen met relaties uit de infrasector. Deze editie kunt u zich vooraf online registreren en u online voorbereiden op het bezoek. Via de website vindt u de exposantenlijst en kunt u het contentprogramma raadplegen. Benieuwd welke maatregelen wij nog meer hanteren? Wij hebben een speciale Covid-19 pagina aangemaakt waarop u alles nog eens kunt nalezen. Ga naar https://www.infrarelatiedagen.nl/covid-19-bezoekers/ voor meer informatie. 

“Prettige beurs met veel sociale contacten.”

Onze Smart Badge contactloze technologie

Bij binnenkomst ontvangt u van ons een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de Smart Badge. Met deze badge kunt u op eenvoudige wijze de informatie op de stands van interessante exposanten scannen. Ook kunt u nu alvast een kijkje nemen in de bedrijfsprofielen van alle standhouders. Zij tonen op onze website hun nieuwste producten, innovaties, nieuws en vacatures. Na uw bezoek aan Infra Relatiedagen wordt een e-mail gestuurd met een overzicht van alle gescande stands. Deze technologie is niet alleen heel handig, het is ook nog eens een heel veilige manier om de beurs te bezoeken. Fysieke visitekaartjes en folders zijn niet meer nodig. De Smart Badge dient als ‘digitale draagtas’ en is corona-proof! 

Waarom Infra Relatiedagen bezoeken?

Onze bezoekers zijn zeer positief over de afgelopen editie. We hebben mooie quotes mogen ontvangen, waaronder: 

“Infra Relatiedagen is de gelegenheid om je te laten informeren over de laatste stand van zaken, om kennis op te doen en om je netwerk te onderhouden.”  (M. Geerink, Waterschap Vechtstromen) 

“Prettige beurs met veel sociale contacten” (H. Groeliken, Gemeente Enschede) 

“De moeite waard wanneer je op zoek bent naar machines, innovaties binnen de sector en veel bekenden.”  (B. Van Voorst, Infratech Grondverzet)

“Een aangename netwerkbeurs met zeer interessante standhouders.” (J. Ruiter, Waterschap Drents Overijsselse Delta)

Infra Relatiedagen blijft groeien

De afgelopen maanden hebben wij weer veel mooie namen mogen toevoegen aan het deelnemersveld van Infra Relatiedagen. Inmiddels is ruim 75% van de beursvloer uitverkocht. Wij zijn ontzettend blij met het vertrouwen vanuit onze exposanten en hopen samen met hen weer een succesvolle editie neer te zetten. Namen als Groenveld – Beka, Eurosteel, Carlson EMEA, Hoornstra Infrabouw, Remondis, Future Pipe Industries, Wegdekmeten, Imbema, De Hamer Beton (BTE Groep) en Pon Equipment B.V. zijn volgend jaar weer van de partij. Bekijk de voorlopige deelnemerslijst via: https://www.infrarelatiedagen.nl/exhibitor/. Dat brengt het totaal alweer op ruim 275 deelnemers voor 2021. 

#werkenindeinfra

Wat zijn we overspoeld met fantastische beelden voor de campagne #werkenindeinfra. Via deze weg willen we iedereen bedanken voor alle inzendingen. Dit geeft wel aan hoe uniek de infrasector is. Heeft u alle foto’s en video’s nog niet gezien? Volg ons op de socials en bekijk alsnog de sfeervideo’s. Wilt u ook onderdeel worden van onze campagne? Stuur gerust uw beeldmateriaal op naar Ruth.Zweers@easyfairs.com

Infra Relatiedagen is hét netwerkplatform waar u in een ongedwongen sfeer in contact komt met relaties binnen de grond-, weg- en waterbouw.

Wat maakt Infra Relatiedagen zo bijzonder?

Infra Relatiedagen is hét netwerkplatform waar u in een ongedwongen sfeer in contact komt met relaties binnen de grond-, weg- en waterbouw. Een compleet aanbod waarbij alle zeven hallen volledig zijn gevuld. Dit is voor u de gelegenheid om in een dag(deel) kennis te vergaren over de laatste ontwikkelingen in de branche en (nieuwe) producten, diensten en leveranciers te ontdekken. Kortom, Infra Relatiedagen biedt alle faciliteiten om een boost te geven aan uw netwerk!   

De 22e editie van Infra Relatiedagen vindt plaats op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 februari 2021 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: https://www.infrarelatiedagen.nl/

Met vriendelijke groet, 

Team Infra Relatiedagen 
Ruth Zweers 
Adviseur Infra Relatiedagen

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%