Platform over civiele techniek & infrastructuur
Veel meer dan bedrijfskleding alleen
De vestiging van HKV in Ochten.

Veel meer dan bedrijfskleding alleen

De klant ontzorgen door one stop shopping, dat is HKV. Bekend van bedrijfskleding is de productenrange veel breder met ook gereedschappen, wegbebaking, reclame & sign. Een flink pallet waarop senior accountmanager Joost van Welie graag een toelichting geeft.

Joost: “Aan bedrijfskleding worden steeds hogere eisen gesteld. Uiteraard met betrekking tot de bescherming en het comfort van de mensen die het dragen. Ook krijgen we steeds meer kleding in ons assortiment die gemaakt wordt van duurzame materialen. Daar wordt bij de ontwikkeling al rekening mee gehouden.”

 “Door de toegepaste materialen hoeft onze kleding minder gewassen te worden. Ook een eigenschap die een milieuwinst oplevert. Daarnaast passen we strech stoffen toe die extra draagcomfort geven.”

Gereedschap

“Bij HKV kun je terecht voor onder andere alle hand- en elektrische gereedschappen van onder meer Bahco, Makita, Festool en Hikoki. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan overig gereedschap voor de hovenier, bouw, schilder,  stratenmaker en groenvoorziening. Daarbij komen nog onze klimmaterialen zoals ladders, werktrappen en steigers. We leveren verder rioolgereedschap voor het ontstoppen van afvoerbuizen en zijn ook de aangewezen leverancier voor alles wat nodig is om een schone en veilige werkomgeving te creëren. Denk aan poetsdoeken, afvalzakken, borstels, veger, stoffer en blik. Veel artikelen verkopen we al sinds 1975.”
Het pakket wegbebaking dat HKV aanbiedt, is breed en divers. Denk aan afzetmaterialen, verkeerskegels, straatmeubilair, verkeerszuilen, verkeersspiegels en verkeersborden gemaakt van milieuvriendelijk rijstvlies. HKV is daarin de partner die ook begrijpt dat de klant wegbebakening soms met spoed op locatie moet hebben.

Een compleet pakket werkkleding van HKV.

Joost: “Met onze eigen reclame & signafdeling kunnen wij de klant compleet ontzorgen. Of het nu gaat om voertuigbelettering, gevelreclame, vlaggen en bouwhekdoeken, interne reclame of bebording, bij ons kun je terecht voor het complete pakket. Van ontwerp tot realisatie, het gehele proces nemen wij uit handen.”

Ervaring

De klanten van HKV kunnen rekenen op een vlotte levering omdat het bedrijf een eigen bezorgservice heeft. Joost: “We rijden op vaste routedagen en bundelen onze orders om zo min mogelijk transportbewegingen te hebben. Maar spoedbestellingen zijn natuurlijk altijd mogelijk. We vullen uiteraard ook graag specifieke klantenwensen in en zoeken naar oplossingen.”

In het bestelmanagementsysteem (BMS) van HKV kunnen klanten op persoonsniveau bestellingen doen van kleding en schoenen. Zo is het mogelijk dat medewerkers voor zichzelf bestellen. Joost: “Na inloggen ziet de eindgebruiker alleen het pakket wat nodig is voor de eigen werkzaamheden. Meerdere afdelingen binnen een bedrijf kunnen eigen pakketten en diensten van ons afnemen, daarin is alles geregistreerd. De inkoper heeft er weinig werk aan en bespaart daarmee veel tijd. De maatgegevens van de eindgebruiker zijn in het systeem bekend en hoeven bij bestellen niet te worden ingegeven. Er kan alleen besteld worden wat de persoon in kwestie nodig heeft.”

HKV staat met een team van 45 professionals vanuit Ochten, Vlaardingen en Tilburg dagelijks klaar voor de klant. Daarmee wordt persoonlijke aandacht gegarandeerd. De klant is geen nummer. Door te focussen op de behoeftes en de juiste vragen te stellen, geeft HKV de antwoorden waar de klant mogelijk nog niet eens aan heeft gedacht. Daarin komt de bijna 50 jaar ervaring duidelijk naar voren.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.