Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Vaste prijs voor een succesvolle aanbesteding
Elk project is uniek en vraagt om een eigen aanpak.

Vaste prijs voor een succesvolle aanbesteding

Samenwerken begint al in de tender. Door de inhoud te kennen, de juiste vragen te stellen en out of the box te denken, wordt al de basis gelegd voor het winnen van de aanbesteding. Dat is de filosofie van Two2tender.nl, die als (kennis)partner optreedt voor met name het MKB, om samen het verschil te maken en een project gegund te krijgen. En dat alles voor een vaste prijs. 

Marco Elstgeest, drijvende kracht achter Two2tender.nl, heeft op veel vlakken kennis en ervaring opgedaan bij kleine en grote aannemers in de GWW. “Ik heb vele aanvragen voorbij zien komen in alle soorten en maten”, zegt hij. “Wat me destijds als EMVI-engineer al opviel was dat vooral onderaannemers – het MKB – moeite hadden om een passend antwoord te bieden op EMVI-uitvragen, terwijl de kennis wel degelijk aanwezig was. Er was behoefte aan een betrouwbare partij met kennis van zaken, die bovendien de taal spreekt van de MKB-er. Dat is de basis van Two2tender. We helpen het MKB succesvol te zijn bij aanbestedingen.”

Constructief van start

Elk project is uniek en vraagt om een eigen aanpak. “Wij onderscheiden ons ten eerste al met een scherpe analyse tijdens de inlichtingenronde”, vervolgt Elstgeest. “Voordat je out of the box kunt gaan denken, moeten eerst de randvoorwaarden helder zijn. Dat wordt nogal eens vergeten, maar is essentieel om constructief van start te gaan. We hebben een zeer sterke drang naar perfectie door voor ieder project een unieke oplossing te vinden. Daarbij werken we vanuit de techniek, de inhoud. Onze opdrachtgevers waarderen het enorm als we binnenkomen met een stapel tekeningen, schetsen en stiften om duidelijk te krijgen waar de crux van een werk zit. We blijven vooral niet achter ons bureau zitten, maar gaan naar buiten. We brengen de omgeving in kaart, praten met stakeholders, et cetera. Alles moet kloppen en het moet uitvoerbaar zijn. Dat doen we voor een vaste prijs, ongeacht de uren die we erin steken. Het winnende plan is altijd ons uitgangspunt, maar niet het ultieme. Belangrijkste is dat het werk aan onze opdrachtgever gegund wordt. Daar doen we alles voor.”

Marco Elstgeest, de drijvende kracht achter Two2tender.nl.

De uitvraag is ook belangrijk 

“Uiteindelijk bedienen we ook de aanbesteder met een slimme en duurzame aanpak voor zijn project”, stelt Elstgeest. “Het begint dus met de uitvraag. Als die uitvraag relevant is en past bij het project, dán zie je echte meerwaarde terug in de inschrijving van de aannemer. Dat komt de samenwerking en realisatie na gunning van het project ten goede. Onze ervaring op dat vlak delen we graag, aanbesteders kunnen bij ons terecht om voor publicatie van de aanbesteding al eens vanuit aannemersperspectief naar hun project te kijken. Samen maken we zo’n uitvraag dan concreet. Het betaalt zich later terug.” 

Two2tender.nl kan dus in het hele tendertraject meedenken. “Dat is ook hetgeen waarvoor we doorgaans worden ingeschakeld”, zegt Elstgeest. “Het complete plan, de aanpak en het technische gedeelte uitdenken en uitwerken, daar ligt onze kracht. Om het vervolgens samen tegen het licht te houden. Die proactieve houding wordt gewaardeerd. Het is een misverstand dat we op dag één van de aanbesteding al een plan gaan schrijven. Nee, dat is helemaal de laatste fase. Alle puzzelstukjes vallen dan in elkaar tot een kloppend verhaal van begin tot einde met alle ingrediënten voor het winnen van de aanbesteding én een succesvolle realisatie.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.