Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Van optische meetinstrumenten tot GPS en drones

Carlson-ter-land,-ter-zee-en-in-de-lucht
Carlson te land, ter zee en in de lucht.

1 maart 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Als je denkt aan landmeten, dan kom je al snel uit bij Carlson. Een multinational met meer dan 130 werknemers wereldwijd die gespecialiseerd is in het leveren van hardware en software voor landmeten, civiele techniek en geografische informatie systemen (GIS). Carlson is voor het meten, ontwerpen en realiseren van GWW- en bouwprojecten jouw specialist. 

Betaalbare CAD software, inclusief wegontwerp module.

Carlson EMEA levert alle soorten meetinstrumenten. Van de traditionele optische instrumenten, naar GPS gestuurde systemen en natuurlijk ook drones. Maar ook een volledig gamma aan betaalbare CAD software om met deze hardware te kunnen werken zit in het assortiment. We vragen Rob van Etten, verantwoordelijk voor sales & support in Nederland, wat Carlson onderscheidt in de markt: “Onze klanten weten allereerst onze kennis en kunde te waarderen. Daarnaast nemen we een unieke positie in de markt in omdat we onze software zodanig hebben ingericht, dat deze ook te gebruiken is in combinatie met andere merken meetinstrumenten. Natuurlijk verkopen we graag onze eigen hardware, maar het komt wel eens voor dat er voor een bepaald project net even een andere deel-oplossing gewenst is. In dat geval kan de klant deze gewoon met onze software koppelen. We faciliteren dit doordat we enorm divers zijn als het gaat om data-uitwisseling middels verschillende bestandsformaten. Dat maakt ons een unieke partner voor onder andere de grond- weg- en waterbouw.”

Carlson presenteert hun innovaties tijdens de Infra Relatiedagen. Kom eens kijken en maak kennis met Rob van Etten en Jeroen Harbers.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht