Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Vakbekwame boomspecialisten
Voor bomen rooien en snoeien ben je bij boomrooierij Weijtmans al meer dan 100 jaar aan het juiste adres.

Vakbekwame boomspecialisten

Voor bomen rooien en snoeien ben je bij boomrooierij Weijtmans al meer dan 100 jaar aan het juiste adres. Maar de expertise van het Udenhoutse bedrijf gaat veel verder dan dat. Met ervaren en vakbekwame boomspecialisten wordt nadrukkelijk ingezet op verantwoord boom- en bosbeheer. En dit dan bij voorkeur op een zo duurzaam mogelijk manier. Een gesprek met Kees Weijtmans, DGA van boomrooierij Weijtmans.

Boomrooierij Weijtmans is uitstekend geoutilleerd met een uitgebreid en modern voertuig- en machinepark, waaronder unieke zelfontwikkelde telekranen.

Met 45 mensen in vaste dienst en daaromheen een grote pool aan flexibele krachten levert boomrooierij Weijtmans een bijdrage aan de meest uiteenlopende projecten in Nederland. “We werken nauw samen met vele infra-aannemers en staan vaak aan het begin van een infrastructureel project”, zegt Weijtmans. “Zo hebben we recent ruimte gecreëerd voor de nieuwe geluidswal langs de A16 – N3 bij Dordrecht, hebben we voorbereidend werk gedaan voor de uitbreiding van de A58 en zijn meerdere projecten uitgevoerd op en rond de Groene Boog in Rotterdam. Daarnaast hebben we langlopende overeenkomsten met overheden en de aannemerij voor het preventief snoeien van bomen naast wegen.”

Boomrooierij Weijtmans is uitstekend geoutilleerd met een uitgebreid en modern voertuig- en machinepark, waaronder unieke zelfontwikkelde telekranen. Weijtmans: “Daarin zit ook onze kracht. We kunnen voldoende materieel en vakmensen inzetten om in korte tijd, efficiënt en veilig projecten op te starten en uit te voeren. Bij tijdsdruk kunnen we bijvoorbeeld met de 4 telekranen tegelijk een tracé in bewerking nemen om de hinder zo kort mogelijk te houden. Omdat we met vaste teams werken, kunnen we snel anticiperen. Dat hebben we recent weer bewezen na de drielingstorm Eunice, Dudley en Franklin.” 

Met een duidelijke toekomstvisie voor ogen is bij Weijtmans recent een van de eerste elektrische mobiele kranen in bedrijf genomen. Weijtmans hierover: “We hebben allemaal stappen te zetten richting duurzamer ondernemen. Met deze machine kunnen we emissievrij gaan werken: een eis de steeds vaker op tafel gelegd zal worden.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.