Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmateriaal & bouwmachines
Unieke app geeft 24/7 zicht op elke projectlocatie
Een UFO van Kooi op locatie.​​​​​​

Unieke app geeft 24/7 zicht op elke projectlocatie

Bij Kooi uit Drachten weten ze er alles van. De internationaal actieve kennispartner op het gebied van tijdelijke mobiele camerabeveiliging biedt een breed scala aan camerasystemen voor onder meer bouwterreinen, zonneparken en opslagplaatsen. Bovendien lanceert Kooi de 24/7 Kooi App, waarmee klanten continu krijgen op al hun projecten.

Met de 24/7 Kooi App lanceert Kooi een unieke vinding. “Zicht op bouwplaatsen via een webportaal is natuurlijk alom bekend”, zegt international business developer Jelmer Kloosterman, nauw betrokken bij de ontwikkeling van de applicatie. “Maar de volledige service beschikbaar stellen via een app is nieuw. Na een intensief ontwikkelproces zijn we erg trots op het eindresultaat. Met de app bieden we onze klanten een extra stukje service.”

Vanuit het Kooi Alarm Center worden alle UFO’s 24/7 geobserveerd.

Multifunctioneel 

De 24/7 Kooi App, te downloaden voor iOS en Android, geeft continu zicht op projecten. Zo kunnen gebruikers via de app meekijken met de op de locatie aanwezige camerasystemen en incidentrapportages en -analyses inzien. “Daarnaast is het mogelijk om snel en eenvoudig wijzigingen in beveiligingstijden door te geven”, vervolgt Kloosterman. “Voorheen gebeurde dat hoofdzakelijk telefonisch en nam de verwerking ervan nogal wat tijd in beslag. Daaraan maakt deze app, die overigens ook in een desktopversie beschikbaar is, definitief een eind. De gebruiker kan voortaan rechtstreeks de gewenste wijzigingen doorgeven. Vervolgens zorgt ons eigen Kooi Alarm Center ervoor dat deze mutaties volledig geautomatiseerd worden verwerkt. Met als resultaat dat de klant altijd verzekerd is van de juiste beveiliging.”

Helder overzicht 

Naast de reeds door Kloosterman genoemde functionaliteiten zorgt de Kooi App ook voor een glashelder overzicht van de UFO’s (Unit For Observation) die op een project zijn opgesteld. Zowel qua aantal als de exacte plaats ervan. “Tijdens de realisatie van een project is het van groot belang om te weten hoeveel en wáár de beveiligingscamera precies staan en welk materiaal en materieel ze moeten beveiligen”, aldus Kloosterman. “Ook daarvoor biedt deze app een oplossing. Een pluspunt dat net als de andere voordelen het werk van uitvoerders en werkvoorbereiders overzichtelijker en eenvoudiger gaat maken.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.