Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Ultieme projecttool voor GWW-bedrijven
Cleverdesk is een digitaal registratieplatform waar alle operationele processen samenkomen met een integrale planning en projectbeheer voor mens en materieel.

Ultieme projecttool voor GWW-bedrijven

Marges in de infrasector staan enorm onder druk. Voor GWW-bedrijven is het belangrijk om efficiënt, snel en op een veilige manier te kunnen werken met altijd optimaal inzicht in de operationele processen. De meeste software is daar niet op toegerust. Maak kennis met Cleverdesk, de ultieme projecttool voor GWW-bedrijven, ontwikkeld op basis van de nieuwste technologie en volgens een mobile first filosofie.

“Cleverdesk vormt in feite een online portal voor GWW-bedrijven”, schetst Overeem. “Het is een digitaal registratieplatform waar alle operationele processen samenkomen met een integrale planning en projectbeheer voor mens en materieel. Cleverdesk zet dus heel nadrukkelijk in op het digitaliseren van de operationele processen, in feite alle zaken die buiten het financiële pakket omgaan. Het gaat dan om de processen op de bouwplaats, maar ook de urenregistratie, de veiligheid en kwaliteit van mens en materieel. Het platform is gebaseerd op de nieuwste technologie en heeft geen last van de ‘vertragende voorsprong’ van veel oude legacy softwaresystemen.”

Met de nieuwste release zet Cleverdesk meer in op koppelingen met IoT-modules en worden de dashboards nóg slimmer en overzichtelijker.

Dit is het moment om te digitaliseren

Overeem constateert een duidelijk trend bij veel GWW-bedrijven. “Met name de nieuwe generatie, die nu langzamerhand het roer bij veel bedrijven aan het overnemen is, erkent de noodzaak van een digitale transformatie. Ze willen de boot niet missen en kijken steeds vaker verder dan hun vertrouwde softwaresystemen waar ze al vele jaren op vertrouwen, maar die niet (meer) de beoogde flexibiliteit bieden. Cleverdesk daarentegen is gebaseerd op de nieuwste technologie en beschikbaar als een SaaS-model. Dat wil zeggen, alle gebruikers profiteren altijd van de laatste stand der techniek, updates worden in de meeste gevallen automatisch doorgevoerd én de online portal vergt een minimale implementatie. Binnen één dag is de software al operationeel en kan deze naar eigen inzicht en voorkeuren verder worden ingericht en uitgebouwd. Het is slechts een kwestie van modules inschakelen. Mocht je liever Cleverdesk toch on-premise draaien (dus vanaf een eigen server) dan bieden wij die service ook aan.”

Je hele project in een app

Het woord ‘desk’ in Cleverdesk dekt overigens niet volledig de lading. “Door de uitwisseling van kennis en ideeën met onze klanten blijft ons platform voortdurend in ontwikkeling. De nieuwste versie van onze portal wordt dan ook ontwikkeld volgens een mobile first technologie”, zegt Overeem. “De mobiel neemt immers een steeds belangrijkere positie in. Met onze nieuwste release – Cleverdesk 4 die begin 2021 zal verschijnen – biedt de app op de smartphone of tablet vrijwel dezelfde functionaliteiten als het programma op de desktop. Ook zetten we meer in op koppelingen met IoT-modules en worden de dashboards nóg slimmer en overzichtelijker. Het voldoen aan je CO2-prestatieladder tot slot, wordt vanuit Cleverdesk ook ondersteund, bijvoorbeeld door het minimaliseren van bewegingen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.