Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Uitrustingsstukken huren is actueler dan ooit 
Van klein tot mega groot, Epiroc heeft altijd een passend antwoord.

Uitrustingsstukken huren is actueler dan ooit 

“Gelukkig hebben we meer dan genoeg voorraad”, schetst Jeroen Hornman, sales manager bij Saes. We spreken hem over de enorme voordelen van huren. “Geen bezit, maar wel gebruik van uitrustingsstukken geniet momenteel duidelijk de voorkeur”, legt Hornman uit. “Wanneer men uitrustingsstukken aanschaft, dan is men zich ervan bewust dat men ook zelf het onderhoud dient te (laten) verzorgen.”  

Saes trilblok.

Volledige ontzorging is goed voor continuïteit

Wie huurt bij Saes weet dat hij altijd het juiste product op de juiste plaats heeft. “Dat begint uiteraard met het advies dat wij vooraf kunnen geven. Met onze ervaring hebben we op de meeste vragen een passend antwoord. Zo weet de klant dat hij precies het juiste uitrustingsstuk huurt. Wij leveren waar de klant maar wil en ook onze service wordt op locatie uitgevoerd. Stilstand kost geld, dus wanneer er onverhoopt calamiteiten zijn, dan lossen wij die zo snel mogelijk ter plaatse op. Alleen dat is voor de betreffende ondernemer al pure winst. Het feit dat je daar geen omkijken meer naar hebt en hulp direct geboden wordt, voorkomt extra kosten en tijdsverlies. Goed voor de continuïteit van het werk dus.”

De voorraad bij Saes is zo groot, dat men nooit misgrijpt, ook niet als tijdens de werkzaamheden duidelijk wordt dat er extra materieel nodig is. “Even bellen en het wordt geregeld’, aldus Hornman.

Een VTN Crusher.

De beste merken, de hoogste kwaliteit

Saes International BV werkt met de beste merken en kan een maximale service op deze merken verlenen. “Om te beginnen hebben we onze Saes trilblokken, daarnaast hebben we de uitrustingsstukken van Epiroc/Erkat, LaBounty, VTN en Xcentric Ripper. Wat weinigen weten is dat we ook de machines bij de uitrustingsstukken kunnen verhuren, mocht dat nodig zijn. Kopen na huren behoort vanzelfsprekend eveneens tot de mogelijkheden en dat gebeurt met regelmaat. Per slot van rekening zijn we niet alleen verhuurder, maar ook de importeur en distributeur van voornoemde merken.”

De Erkat frezen vreten zich een weg door de lastigste materialen.

Altijd dichtbij

Met de nieuwe vestiging in België, in Tienen en de hoofdvestiging in het Nederlandse Weert zet Saes strategisch in op het leveren van de allerbeste service. “We zijn altijd dichtbij en helpen iedereen snel en goed”, vervolgt Hornman. “Wij weten van de grote merken die wij voeren, dat juist dat service aspect heel belangrijk voor hen is. Door de intensieve samenwerking weten de merken zich verzekerd van een betrouwbaar verkoop-, verhuur- en sevicekanaal in Nederland en België, met genoeg kennis en kunde om de merkwaarde uit te dragen. Voor ons betekent de intensieve samenwerking een waarborg van kwaliteit, die we graag ten goede laten komen aan onze klanten.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.