Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Totaalverhuurder in de GWW
Bunnik Verhuur en grondverzet is actief als verhuurbedrijf van onder meer graafmachines en shovels met en zonder machinist.

Totaalverhuurder in de GWW

Bunnik Verhuur en grondverzet verhuurt (bijna) alles voor aannemers in de infrasector. Bij het familiebedrijf staat de liefde voor het vak en maximale aandacht voor de klant centraal. Bunnik Verhuur en grondverzet is dan ook al vele tientallen jaren preferred supplier voor diverse aannemers in de GWW.

Bunnik Verhuur en grondverzet is al vele tientallen jaren preferred supplier voor diverse aannemers in de GWW.

Bunnik Verhuur en grondverzet is actief als verhuurbedrijf van onder meer graafmachines en shovels met en zonder machinist. Het bedrijf is een graag geziene gast op onder meer de Blankenburgverbinding en verzorgt de meest uiteenlopende werkzaamheden. “We hebben in het begin van het project de aannemerscombinatie vooral ondersteund met het grote grondverzet”, zegt bedrijfsleider Perry Bunnik, zoon van oprichter John Bunnik die nog altijd actief is als machinist op de kraan. “Nu zijn we vooral bezig met de afbouwwerkzaamheden en het assisteren bij het straatwerk. Onze unieke materieelstukken komen daar goed bij van pas. Dat is ook onze kracht, alle facetten in eigen beheer uitvoeren: van diepe bouwkuipen uitknijpen tot aan de afbouw van het project in de vorm van straatwerk en taludbestratingen.”

Bunnik Verhuur en grondverzet verhuurt (bijna) alles voor aannemers in de infrasector.

Flexibel

Behalve vader en zoon Bunnik is ook broer Michel, moeder Ineke en Perry’s vrouw Stephanie werkzaam in het bedrijf. “Onze lijnen zijn kort en ons personeel uitermate bekwaam wat maakt dat we snel en flexibel kunnen inspelen op onverwachte of complexe situaties. Ook in het weekend. Dat hebben we op de Blankenburgverbinding meermaals bewezen”, zegt Bunnik. “We hebben in 2022 veel weekenden gedraaid en geassisteerd bij onder meer het asfalteren. Daarvoor hebben we wederom eigen hulpstukken met rubberen flappen ontwikkeld om het plakkerige asfaltmengsel uit de kippers te ‘trekken’. We leveren op dit project niet alleen vele machines en machinisten, maar ook grondwerkers, lichtwagens, walsen en aggregaten. We zijn echt trots op het feit dat we aan zo’n groot project een (veelzijdige) bijdrage kunnen leveren.”

Behalve partner in grondverzet is Bunnik gespecialiseerd in de verhuur van materialen en toebehoren voor de infrasector.

Van begin tot eind productief

Ook vele andere infra-aannemers maken dankbaar gebruik van de expertise en het machinepark van Bunnik. “Zo zijn we dagelijks in de weer voor KWS Infra met drie mobiele graafmachines, uitgevoerd in de huisstijl van de infra-aannemer. Met de vele wisselstukken op onze machines kunnen we op projecten van begin tot eind assisteren. Zo zijn we nu voor KWS Infra in het centrum van Leiden bezig met een reconstructie, evenals in Ridderkerk. Verder is Van Gelder op zijn beurt vaste afnemer van onze statische drierolwalsen, voor Ballast Nedam zijn we permanent met twee medewerkers en materieel op het Shell-terrein actief en voor de rest verzorgen we ontzettend veel kleinere werkzaamheden met Bunnik Verhuur en grondverzet.”

Behalve partner in grondverzet is Bunnik gespecialiseerd in de verhuur van materialen en toebehoren voor de infrasector. Uniek is het assortiment van (elektrische) bronneringspompen en sleufbekistingen in alle soorten en maten onder één dak. “We denken mee met onze klanten en geven advies over onder andere materiaal, apparatuur en het (duurzaam) verplaatsen van water. Op die manier creëren we een mooie synergie tussen onze verhuurtak en het grondverzet.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.