Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Totaalleverancier voor de GWW
Grondzuigunit voor schadevrij graven.

Totaalleverancier voor de GWW

“Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuren het. We zijn echt een totaalleverancier voor de GWW. En als er behoefte is aan een specifieke oplossing, zijn wij de beroerdste niet om daarin te investeren”, zegt bedrijfsleider Perry Bunnik.

Bunnik Verhuur en John Bunnik Grondverzet worden door veel gerenommeerde infra-aannemers ingezet. “Zo zijn we voor Van Gelder actief op de Rijnlandroute, voor Ballast Nedam op de Blankenburgverbinding en voor KWS Infra op de Rotterdamsebaan. Daarnaast werken we voor vele kleine(re) en lokale aannemers”, zegt Perry. “Onze lijnen zijn kort en ons personeel is uitermate bekwaam wat maakt dat we snel en flexibel kunnen inspelen op onverwachte of complexe situaties. Ook in het weekend. Bovendien beschikken we over een uiterst modern machinepark en hebben we met name de laatste jaren veel geïnvesteerd in nieuwe machines en pompen met schone motoren.”

Bunnik Verhuur en John Bunnik Grondverzet worden door veel gerenommeerde infra-aannemers ingezet.

John Bunnik Grondverzet

Recent op de Blankenburgverbinding heeft John Bunnik Grondverzet zijn toegevoegde waarde maximaal laten gelden. “Met een compleet aanbod van pompen, walsen, grondverzetmaterieel en rioolploegen hebben we voor BAAK de nodige deelprojecten gerealiseerd”, legt Perry uit. “Daarvoor hebben we zelfs enkele machines aangepast om tot een optimaal resultaat te komen. Dat doen we ook regelmatig voor KWS Infra, een klant van het eerste uur. We hebben zelfs grondverzetmaterieel in de huiskleur van KWS draaien, volledig uitgerust met een op maat gemaakte vacuümunit. Na het voorbereidende grondverzet kan met dezelfde machine het straatwerk aangebracht worden. Daarnaast leveren we regelmatig zand-puin- en grondwalsen van 1,5 ton, een 13 tons trilwals of statische drierollers met schone Stage V-motoren. Binnenkort nemen we de sleutels van een nieuwe rupskraan case CX250D met verlengde arm in ontvangst als vervanging van een Kato 820 uit 2004 met ruim 24.000 draaiuren. Ook is er steeds meer belangstelling voor onze grondzuigunits voor schadevrij graven. Met een indrukwekkend assortiment aan machines, aanbouwdelen en ons vakbekwame personeel gaan we geen uitdaging uit de weg.”

Met een indrukwekkend assortiment aan machines, aanbouwdelen en vakbekwaam personeel gaat John Bunnik Grondverzet geen uitdaging uit de weg.

Bunnik Verhuur 

Bunnik Verhuur is de pompspecialist bij uitstek. Perry: “Wij verhuren voor grote en kleine projecten diversen pompen: elektrische vuilwaterpompen en bronneringspompen. Tevens brengen we steeds vaker bronnering aan om kelders uit te graven of sleuven droog te houden. Is er geen elektriciteit aanwezig, dan maken we een afweging tussen dieselpompen of een aggregaat met een aantal elektrische pompen, afhankelijk van de toepassing. Ieder project is uniek. Met onze jarenlange kennis en ervaring weten wij altijd de juiste configuratie te realiseren, inclusief toebehoren. Een kant-en-klare oplossing dus. Dat geldt ook voor onze mobiele lichtwagens en sleufbekistingen. Door de strengere eisen wordt steeds vaker gekozen voor het toepassen van een sleufbekisting. Ons aanbod aan kisten varieert van lichtgewicht oplossingen van 3 meter lang bij 1,60 meter hoog tot kisten van 5 meter lang bij 2,60 meter hoog.”

Dankzij een optimale synergie tussen onze zusterbedrijven hebben infra-aannemers slechts één aanspreekpunt voor vrijwel al het (ondersteunend) materieel en toebehoren, resumeert Perry. “Wij regelen het complete plaatje, bieden een snelle service en staan 24/7 paraat.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.