Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Totaalleverancier Infra, Bouw, Transport & Logistiek blijft maar uitbreiden
HKV heeft onlangs extra gps-systemen toegevoegd aan het assortiment, om het landmeten eenvoudiger te maken voor haar relaties.

Totaalleverancier Infra, Bouw, Transport & Logistiek blijft maar uitbreiden

Het toch al uitgebreide assortiment (circulaire) bedrijfskleding, PBM, wegbebakening, reclame & sign en gereedschappen, wordt alsmaar groter en groter. De reden? HKV loopt voorop in de markt en breidt daarop haar aanbod uit om het haar relaties zo makkelijk mogelijk te maken. Zo zijn er onlangs extra gps-systemen toegevoegd aan het assortiment. Daarnaast is het bedrijf van dealer naar distributeur van Topcon gegaan. Jan Henk van Beem, purchasemanager bij HKV, vertelt er alles over.

Gps-meetsystemen

“Om het landmeten eenvoudiger te maken voor onze relaties, hebben we ons assortiment uitgebreid naar drie systemen. De Nestle GNPS-42 en twee Apglos varianten (type Start en type Plus). Alle drie de systemen zijn zo ontwikkeld dat ze zonder landmeetkundige achtergrond te bedienen zijn. Gebruiksvriendelijk, prijstechnisch interessant en breed inzetbaar dus”, zegt Van Beem. “Het maakt hoveniers, stratenmakers, kabelleggers en aannemers minder afhankelijk. Want ze kunnen zelf op een kosteneffectieve manier veel efficiënter digitaal in kaart brengen welke werkzaamheden er gedaan moeten worden of wat er uitgevoerd is. Steeds meer opdrachtgevers willen dat namelijk digitaal in beeld hebben,” weet Van Beem en vervolgt: “Met behulp van een app die je bedient, in plaats van een heel besturingssysteem waar specifieke kennis voor nodig is, kan iedereen hiermee aan de slag. Het is zelfs interessant voor bedrijven die het niet zo heel vaak gebruiken, want de systemen zijn in twee abonnementsvormen verkrijgbaar, waaronder een pay-per-use abonnement waarbij je betaalt voor wat je gebruikt. Zo wordt een gps-meetsysteem voor een groter publiek toegankelijk.” Van Beem constateert dat bedrijven breder inzetbaar zijn en extra werkzaamheden doen voor de klant wanneer ze de apparatuur tot hun beschikking hebben. “Ze leveren meer data dan initieel gevraagd en kunnen op die manier ook weer van toegevoegde waarde voor hun klanten zijn. Een specialisme waar HKV ze graag in voorziet.”

HKV is distributeur van Topcon lasers in Nederland.

Topcon distributeur 

Naast een persoonlijke samenwerking met de klant, hecht HKV ook veel waarde aan het samenwerken met de leveranciers. “Al ruim 30 jaar zijn wij dealer van Topcon. Sinds januari 2022 zijn wij daarnaast ook distributeur van Topcon lasers in Nederland. De service blijft gewaarborgd, alles wordt onder garantie verkocht en we kunnen nu ook dealers voorzien in deze apparatuur. Ook hebben we een eigen reparatie en kalibratie afdeling voor het onderhoud.” Topcon is een begrip in de branche. “Het is fijn te weten dat Topcon ons volledig ondersteunt vanwege de langdurige samenwerking, onze know-how en vooral onze visie waarmee wij de markt benaderen.” Die visie: ‘een negen voor de klant’ zegt het eigenlijk al. “Wij doen alles voor de klant. Onze servicegerichtheid en het totaalpakket dragen daar beslist aan bij”, besluit Van Beem.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.