Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Topcon tekent samenwerkingsovereenkomst met Boels Rental

Topcon tekent samenwerkingsovereenkomst met Boels Rental

De samenwerking start met de verhuur van landmeet- en GPS-instrumenten in Nederland, maar er is ruimte voor groei, zowel wat betreft de apparatuur als ook uitbreiding naar andere Europese landen waarin de twee bedrijven actief zijn.
 
De samenwerking is bedoeld om aannemers en professionals in landmeting en maatvoering meer flexibiliteit te bieden op het gebied van materieelbeheer. Dit kan door de verhuur van digitale meetinstrumenten toe te voegen op basis van het project, het seizoen, de groei van het bedrijf of andere factoren. De huuroptie biedt de klant schaalbaarheid gebaseerd op de projecteisen én de mogelijkheid gebruik te maken van technologie die ontworpen is om de productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid te vergroten.
 
Guido Elzenaar, Sales manager Geomatics bij Topcon Positioning Netherlands, zegt: “Boels is een gerespecteerd bedrijf dat bekend staat om de hoogwaardige dienstverlening en ondersteuning van klanten. We kijken ernaar uit samen te werken met het Boels-team. Door  materieel en training te bieden kunnen zij hun klanten nog beter van dienst zijn. Deze samenwerking is erop gericht de gebruiker te ondersteunen en te voorzien van het meetinstrument dat het beste aansluit bij hun unieke operationele behoeften.” 
 
“Nu de landmeet- en lasermarkten steeds belangrijker worden, zagen we in dat instrumenten van hoge kwaliteit voor deze professionals een grotere rol moeten gaan spelen bij het huren, evenals de expertise die nodig is om hen te ondersteunen,” zegt Robbert Willemsen, Business unit manager bij Boels Survey & Laser. “We zijn blij dat deze samenwerking met Topcon er niet alleen voor gaat zorgen dat deze technologie toegankelijker is voor onze klanten, maar ook dat wij aan de slag kunnen als een door Topcon gecertificeerd servicecentrum voor reparaties, kalibraties en onderhoud. Dat is een groot voordeel voor klanten die actief zijn binnen deze markten. Zij kunnen van ons huren en daardoor gebruik maken van de nieuwste oplossingen, hun eigen klanten beter van dienst zijn en hun eigen bedrijf laten groeien. Een win-winsituatie.”
 
Elzenaar zegt: “We zien interessante mogelijkheden om onze klanten de nieuwste technologie te bieden die is afgestemd op hun behoeften en projecten.”  Lees verder over Topcon Positioning Group op topconpositioning.com. Meer informatie over Boels Rental vindt u op boels.nl/en en over Boels Survey & Laser op boels-surveylaser.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.