Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Topcon NL preferred supplier besturingssystemen voor SMT

Naamloos-1

25 november 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

SMT, importeur van Volvo-graafmachines, kan vanaf nu zowel zijn wielladers als mobiele en rupsgraafmachines uitrusten met GPS-besturingssystemen van Topcon NL, leverancier van technische oplossingen voor (land)meetkunde en (wegen)bouw. De twee partijen hebben hiertoe onlangs een contract afgesloten.
 
SMT verkocht al GPS-besturingssystemen en softwarepakketen bij hun klanten, die vaak in overleg met Topcon NL werden samengesteld. Het nieuwe contract is een officiële bezegeling van de jarenlange samenwerking tussen SMT en Topcon NL. “De overeenkomst betekent dat wij vanaf nu preferred supplier zijn. Als een klant dat wil, dan kan SMT een machine vanaf nu ook voorzien van onze GPS-apparatuur”, zegt Marcel ten Westenend, Senior National Accountmanager bij Topcon.

Volledig self supporting

SMT is door Topcon NL opgeleid om de Topcon besturingssystemen zelfstandig op de machines te installeren en te kalibreren in hun eigen werkplaats. Ten Westenend: “Van het sluiten tot aan de afronding van een deal, SMT is volledig self supporting. Wij hoeven daar niet bij betrokken te zijn. Wel als er behoefte is aan andere ondersteuning. We zijn en blijven nog steeds het aanspreekpunt voor de klanten. Die hoeven niet bang te zijn dat, mocht er iets zijn, ze alleen bij SMT kunnen aankloppen. De afdeling support van Topcon NL staan altijd voor hen klaar.”

Over Topcon Positioning Netherlands

Naast landmeetkundige oplossingen ontwikkelt Topcon NL hardware en softwareproducten om onder meer grondverzet-, asfaltspreid- en freesmachines automatisch efficiënter te laten werken. Doel is om zo min mogelijk onnodig grond te verplaatsen en daarmee brandstof en tijd te besparen, waarmee we de CO2-uitstoot kunnen reduceren en dus duurzamer werken. Ga voor meer informatie naar www.topconpositioning.nl.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht