Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Tijdelijke toegangstrappen
De trappen zijn verstelbaar en volgen exact de hoek van het talud.

Tijdelijke toegangstrappen

Met een totaalcollectie van verstelbare trappentorens, modulaire trappen en kooiladders rekent zij af met onveilige ladders op de bouwplaats en vervangt zij deze door stabiele, verstelbare trappen met leuningen.

EasyStairs is inmiddels hard op weg om haar missie te realiseren. Gert Huisman, directeur van EasyStairs, ziet dat veel bouwbedrijven eerst de tijdelijke toegangstrappen huren, maar daarna toch vrij snel overgaan tot aankoop. “Geen enkel probleem”, vindt Huisman. “We verhuren, verkopen en monteren de trappen.”

In alle opzichten doordacht

EasyStairs’ tijdelijke toegangstrappen zijn op alle fronten doordacht. Ze zijn veilig, duurzaam, snel te plaatsen, gemakkelijk te transporteren en scherp geprijsd. Met een breedte van 70-100 cm kunnen twee personen elkaar eenvoudig passeren en kleine zaken meenemen met een hand aan de leuning. Voor bijzondere situaties is er de trap met kooi. “Deze kan bijvoorbeeld in tanks worden geplaatst als nooduitgang”, vertelt Huisman. De praktijk leert dat de trappen met name door oudere bouwvakkers zeer worden gewaardeerd. “Voor hen bieden de trappen het gemak, waardoor zij langer veilig kunnen meedraaien.”

Stevig verankerd

De trappen zijn verstelbaar in hoeken van 30°-55° en laten zich in elke stand uitstekend stabiliseren. Op drie contactpunten worden ze veilig verankerd. “Een prachtig staaltje hiervan is te zien langs de Afsluitdijk”, vertelt Huisman. “Hier varieert het talud van zeer lui tot zeer steil en overal is te zien hoe onze trappen het talud naadloos volgen. Op en top veilig dus.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.