Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Tele Radio PrimaTEQ, een nieuwe naam voor de T12, de succesvolle, compacte heupzender

Tele Radio PrimaTEQ, een nieuwe naam voor de T12, de succesvolle, compacte heupzender

Een kraan of machine op afstand bedienen en tóch beide handen vrij hebben voor andere taken, dat is de kracht van een heupzender zoals de Tiger T12.

Met een nek- of heupriem is deze compacte en breed inzetbare zender altijd binnen handbereik van de gebruiker. Niet voor niets is deze aantrekkelijk geprijsde zender al jaren één van de succesnummers in het assortiment van Tele Radio. 

De T12 zal voortaan zijn carrière voortzetten onder de naam PrimaTEQ, om beter te passen binnen de rest van het assortiment heupzenders. De functionaliteit blijft hetzelfde.

Een nieuwe naam, dezelfde functionaliteit

Tele Radio bouwt, met een gloednieuwe naam voor de kleinste heupzender, aan een complete, herkenbare en logische familie-opbouw. De PrimaTEQ, met dezelfde functionaliteit als de vroegere Tiger T12, vormt de instapklasse. Daarboven is er de 24 centimeter brede VersaTEQ en de SupraTEQ met een breedte van 33 centimeter. De lijn heupzenders kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. De ontvangers bieden mogelijkheden voor verschillende bus-protocollen, analoge of digitale in- en output. Tele Radio kan hiermee voldoen aan alle actuele behoeften van de markt.

Alle gemak in een kleine behuizing

De PrimaTEQ is herkenbaar aan zijn breedte van 21 centimeter en monochrome scherm van 4,5 bij 1,5 centimeter. Door het compacte formaat is de zender perfect voor langdurig gebruik onder zware omstandigheden. De functionaliteiten zijn ongewijzigd; een stevige behuizing met ergonomische handgrepen, een onafhankelijk gecertificeerd PLe/SIL3 veiligheidsniveau en voorgeprogrammeerde instellingen voor heffen en hijsen. Met meer dan 10 verschillende joystickuitvoeringen, die werken op 433 of 915 MHz, is er een standaard, Basic Line uitvoering. Een PrimaTEQ zender helemaal naar wens samen te stellen (Custom Line) behoort ook tot de mogelijkheden.

Hoog veiligheidsniveau

De meeste zenders van Tele Radio voldoen aan hoge veiligheidseisen en dragen daarmee bij aan het efficiënter en veiliger werken onder risicovolle omstandigheden. Om het hoogste veiligheidsniveau te garanderen worden de producten onafhankelijk getest door erkende keuringsinstanties. Certificaten hiervan zijn op aanvraag altijd beschikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.