Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Techni-Mat breidt uit!

techni-mat

13 december 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

We tellen ondertussen al 82 enthousiaste exposanten en het aantal vragen voor een stand blijft maar toenemen. Daarom hebben we deze week beslist om te verhuizen naar een grotere hal, namelijk hal 4 van Kortrijk Xpo. Op die manier komen er zo’n 30 nieuwe standplaatsen bij.

Wenst u ook deel te nemen als exposant? Of wilt u meer weten over Techni-Mat en de beschikbare stands? Het team staat voor u klaar via het telefoonnummer +32 56 98 07 60 of info@techni-mat.eu. Meer informatie vindt u eveneens op de website.

Techni-Mat awards:

Op woensdag 25 maart worden de allereerste Techni-Mat awards uitgereikt in samenwerking met Louwers Mediagroep. We onderscheiden 3 categorieën:

  • Sustainability award
  • Technical award
  • Audience award

 

Heeft u een product die voor één van de categorieën in aanmerking zou kunnen komen? Bent u exposant op Techni-Mat 2020? Dan kunt u zich inschrijven met één of meerdere producten. En dat tot 1 februari. Daarna zal een onafhankelijke jury een top 3 per categorie bekendmaken, die allemaal een plaats krijgen in de Wall of Fame tijdens de beurs.

Het aanwezige publiek kan op woensdag 25 maart stemmen op het product dat zijn/haar persoonlijke voorkeur geniet. Het product of dienst met de meest publieksstemmen, wint die avond de Audience Award.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht