01:00
03-07-2018

SURVEYOUR OP DE TKD 2018: We hebben een WINNAAR!

De TKD in Almere was een succes in vele opzichten. Surveyour dankt alle bezoekers die onze stand zijn gepasseerd. Veel van deze bezoekers hebben meegedaan aan de prijsvraag: Het schatten van het volume van de gestorte berg mengpuin. De ene maakte grote stappen rondom de berg de ander probeerde de hoogte in te schatten.

Uit de vele inzendingen is wederom gebleken dat het schatten van hoeveelheden een lastige klus kan zijn. En vaak ook tot afwijkende resultaten kan leiden. Ondanks een aantal juist geschatte resultaten is door velen 10 tot 20% afwijkend van de werkelijke waarde geschat. Dit kan dus in de praktijk leiden tot verlies ipv winst, maar ook bijvoorbeeld een vrachtwagen te veel of te weinig besteld voor afvoer van de grond. In 2018 is nog weinig ruimte voor dergelijke schattingen de marges staan immers voor iedereen onder druk. Met een GPS meetstok van Surveyour heb je ter plaatse in een mum van tijd een exacte volumebepaling. Hierdoor kun je direct wel de juiste beslissing nemen voor een vervolgactie of bestelling.

Winnaar

Het werkelijke volume van de berg was: 5.45 m3

Uit de vele deelnemers hebben we de ultieme winnaar: Dhr. Flor Lemmens van Lemmens Maatvoering uit Bergeijk. Hij is nu de trotse bezitter van een super robuuste Handheld Windows 10 Tablet, de Algiz 8x. De tablet die onder alle weersituaties kan worden ingezet en echt tegen een stootje kan bij de ruwe omstandigheden in het veld. 

Meten is weten
Wil je zelf ook eens ervaren hoe gemakkelijk het is om een GPS meting te doen, of zien hoe eenvoudig het is om een CAD tekening uit te zetten in het veld? Neem eens contact op met Surveyour. Zij komen bij je langs voor een demonstratie en laten je in korte tijd alle voordelen van deze apparatuur zien voor jouw dagelijkse toepassingen in begrijpelijke taal.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom civiele techniek & infrastructuur

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Almere , Nieuws , Surveyour , TKD

GROND/WEG/WATERBOUW partners

AFNL