Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Supergeavanceerd beveiligingssysteem van grote toegevoegde waarde bij infrastructurele structurele bouwplaatsen

hdr
Het nieuwste mobiele camerabewakingssysteem van InfraWatch: de mast met geïntegreerde camera heeft zes uitklapbare zonnepanelen.

Tekst | Susan Peek

Beeld | InfraWatch

28 mei 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Maar met het bewakingssysteem van InfraWatch behoort dat tot het verleden! InfraWatch is een van de drie grootste camerabewakingsbedrijven van Nederland en biedt met een scala aan videobeveiligingssystemen een degelijke beveiligingsoplossing voor elke situatie.

Rust en vertrouwen

InfraWatch is ontstaan als professioneel bewakingssysteem vanuit het grondverzetbedrijf Gebr. Algra. “Wij zijn als enige in Nederland een familiebedrijf, dat alles in eigen hand heeft”, zegt Klaas Algra, directeur van onder andere InfraWatch en Gebr. Algra. “Dat geeft vertrouwen”, weet Algra uit klantervaringen. “Daarnaast zijn onze mobiele tijdelijke camerabewakingssystemen supersnel inzetbaar, maximaal betrouwbaar en allesbehalve kostbaar. Als je nu belt dat je vandaag een mast wilt hebben, dan staat deze er vanmiddag.” Algra legt uit dat de preventieve werking van onschatbare waarde is, maar benadrukt dat InfraWatch uitsluitend gaat voor kwaliteit en dus nooit met dummies werkt. “Wij werken met supergeavanceerde bewakingscamera’s en een haarscherpe monitoring. We bieden een totaalpakket aan voor het beveiligen van elk bouwterrein. We leveren en plaatsen het camerasysteem met opvolging en dit kan uitgebreid worden met de toegang tot het klantenportaal. Zo kunnen onze klanten te allen tijde inloggen op de camera. Gewoon vanuit huis. Dat geeft rust en vertrouwen.”

Mobiele camerabewaking van InfraWatch bij het windpark op de Afsluitdijk.

Prachtige projecten

Algra noemt enkele prachtige projecten waar InfraWatch de camerabeveiliging verzorgt. Bij project Aanpak Ring Zuid in Groningen, wordt de zuidelijke ringweg aangepakt. Een grootschalig en langdurig project waar aannemerscombinatie Herepoort niet alleen voor Gebr. Algra koos voor het grondverzet, maar ook voor InfraWatch voor de camerabeveliging. “We leveren op die manier een totaalplaatje en ontzorgen de aannemer. Doordat we alles in eigen beheer hebben, zoals het transport, monteurs maar ook het personeel, kunnen we snel en flexibel schakelen.” Ook verzorgde InfraWatch de camerabewaking bij het windpark op de Afsluitdijk. Mobiele tijdelijke bewaking wordt soms permanente bewaking, zoals bij het zonnepark Zonneweide Schinveld. 

Uniek: zonnepaneelmast met geïntegreerde camera

“We werken niet alleen voor bedrijven in zonne-energie, maar ook mét zonne-energie”, vervolgt Algra. Hij doelt op de compacte zonnepaneelmasten met geïntegreerde camera. Hij besluit: het allernieuwste is de zonnepaneelmast met maar liefst zes zonnepanelen. Een uitklapbaar systeem waardoor het normaal op transport te vervoeren is.”     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht