Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Strictly limited: de nieuwe Actros L Driver Extent+

Strictly limited: de nieuwe Actros L Driver Extent+

De Actros L Driver Extent+ tilt de hoogwaardige vrachtwagen van Mercedes-Benz naar een nog hoger niveau en verzekert een onvergetelijke rijervaring. Deze nieuwe speciale reeks onderscheidt zich door zijn exclusieve design en toonaangevende comfortpeil. De droom van elke chauffeur, strikt beperkt tot 150 exemplaren.

De naam spreekt boekdelen: daarom draagt hij zijn naam trots in elegante donker verchroomde letters op het paneel boven de Ster. Een opschrift identificeert de vrachtwagen zichtbaar als de exclusieve Driver Extent+ en een beperkte reeks. 

Ook is het voertuig getooid met exclusieve sierlijsten in mat grijs. Zij voegen kleuraccenten toe, opzij onder de zijruiten en vooraan onder het zonnescherm. De cabinekleur is vrij te kiezen.

Met het gesloten zwarte paneel vooraan oogt de vrachtwagen expressiever en schijnt de verlichte Mercedes-ster nog feller.

De vier ronde, op het dak gemonteerde koplampen verlichten de weg en verbeteren de zichtbaarheid in alle weersomstandigheden. In de zonneklep zitten bovendien lichten met energiezuinige led-technologie. De voor- en achteras zijn uitgerust met wielboutkappen, naafdoppen en wielmoerbeschermkappen. Zij zijn verkrijgbaar in zwarte lak of hoogwaardig roestvrij staal. De gesloten framecovers bieden twee extra treden als aanvulling op de standaardtreden.

Het verlichte instaplabel met Mercedes-Benz-opschrift en de roestvrijstalen treden aan chauffeurs- en bijrijderszijde verzekeren een zo veilig mogelijke en ideale instap in dit exclusieve speciale model.

Driver Extent+ stopt echter niet aan de buitenkant: De sfeerverlichting met een totaal van 138 leds verzekert een aangename, indirecte verlichting in de cabine. Ze zijn afzonderlijk regelbaar wat kleur en intensiteit betreft. 

Een andere bijzondere voorziening is de koffiezet met pods. Deze stijlvolle uitrusting sluit naadloos aan op het interieurdesign van Mercedes-Benz en kan dankzij de handige afmetingen eenvoudig worden opgeborgen in de bekerhouder.

Bovendien verzekert het CabLock-antidiefstalsysteem extra bescherming voor de chauffeurs. Het systeem kan onafhankelijk van de centrale vergrendeling worden vergrendeld en ontgrendeld.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.