Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Steelwrist ontvangt voor het vijfde achtereenvolgende jaar de prijs voor Best Managed Companies in Zweden

Steelwrist ontvangt voor het vijfde achtereenvolgende jaar de prijs voor Best Managed Companies in Zweden

Steelwrist, de wereldwijde fabrikant van tiltrotators, snelwissels en uitrustingsstukken voor graafmachines, heeft al vijf jaar op rij de erkenning van Best Managed Companies van Zweden ontvangen en is daarom een ​​gouden lid. De erkenning wordt gesponsord door Deloitte.

Best Managed Companies is een kwaliteitsprijs die wordt toegekend aan Zweedse private bedrijven op basis van criteria die de strategische richting, operationele capaciteit, bedrijfscultuur en financiële ontwikkeling beoordelen.

“We zijn er erg trots op dat we voor de vijfde keer de onderscheiding ‘Best Managed Companies’ van Zweden ontvangen. Ik geloof dat deze onderscheiding het resultaat is van onze unieke cultuur, de toewijding en het harde werk van ons wereldwijde team en ons streven naar voortdurende verbetering binnen het hele bedrijf. Dit bevestigt opnieuw dat we zeer goed gepositioneerd zijn om onze succesvolle reis ook in de toekomst voort te zetten”, zegt Stefan Stockhaus, CEO van Steelwrist.

“We willen graag een extra grote felicitatie uitbrengen aan onze 11 gouden leden die de onderscheiding minstens vier jaar op rij hebben ontvangen. Het is inspirerend dat zoveel bedrijven blijven investeren en hun doelstellingen blijven nastreven. Het is ook geweldig om dit jaar twee nieuwe bedrijven te verwelkomen in onze community”, zegt Therese Kjellberg, partner bij Deloitte en verantwoordelijk voor Best Managed Companies in Zweden.

Best Managed Companies werd in 1993 door Deloitte in Canada opgericht en is sindsdien in meer dan 20 landen over de hele wereld gevestigd. Swedish’s Best Managed Companies werd in 2018 gelanceerd door Deloitte en dit jaar is het de zesde keer dat de prijs wordt uitgereikt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.