Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
SSEB subsidie op Gorman-Rupp Batterij Electrische Pompsets

SSEB subsidie op Gorman-Rupp Batterij Electrische Pompsets

Op de vakbeurs Infra Relatie Dagen in Hardenberg (van 29 tot en met 31 maart 2022) introduceert Gorman-Rupp 3 batterij-elektrische pompsets die aangeschaft kunnen worden met gebruikmaking van de SSEB subsidie.

Op 9 mei 2022 gaat de SSEB subsidie open (Subsidie Schoon en Emissieloos Bouwen). Om bedrijven in de aannemerij, groenvoorziening en verhuurbranche de mogelijkheid te geven om meteen bij het opengaan van de subsidie deze aan te vragen, start Gorman-Rupp met een pre-order systeem.

Klanten kunnen een vrijblijvende pre-order plaatsen bij Gorman-Rupp, met de toekenning van de subsidie als ontbindende voorwaarde. Dat betekent concreet dat wanneer de subsidie niet wordt toegekend, de pre-order kosteloos en zonder verdere verplichtingen van de klant wordt geannuleerd.

Bedrijven die voorop lopen in de transitie naar een duurzame bouwplaats en snel beslissen, kunnen tevens profiteren van een introductiekorting op de Gorman-Rupp batterij-elektrische pompsets die kan oplopen tot € 10.000,-

In combinatie met de SSEB subsidie kan het totale voordeel oplopen tot € 30.000,-

Meer informatie is te krijgen op de vakbeurs Infra Relatie Dagen in Hardenberg (van 29 tot en met 31 maart 2022) op de stand van Gorman-Rupp (stand 422)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.