Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Specialist in tijdelijke verkeersmaatregelen
Met ruim vijftien jaar ervaring in het managen van verkeer tijdens wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten is Zwambag Verkeerstechniek onbetwist een specialist in tijdelijke verkeersmaatregelen.

Specialist in tijdelijke verkeersmaatregelen

Met ruim vijftien jaar ervaring in het managen van verkeer tijdens wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten is Zwambag Verkeerstechniek onbetwist een specialist in tijdelijke verkeersmaatregelen. “Onze dienstverlening gaat verder dan simpelweg het plaatsen van tekstborden, verkeersregelinstallaties of het inzetten van verkeersregelaars”, zegt directeur Alen Abrahamian. “Wij ontzorgen onze opdrachtgevers van A tot Z.”

Behalve de ‘administratieve processen’ is Zwambag Verkeerstechniek als geen ander in staat om de situatie ter plekke vakkundig in te richten.

Aan opdrachtgevers geen gebrek. Zwambag Verkeerstechniek werkt landelijk voor vrijwel alle bekende infra-aannemers in ons land. “Met een professioneel en flexibel team kunnen we ons goed meten met de grote jongens van deze wereld”, zegt Abrahamian vol trots. “Onze lijnen zijn kort. Dat laatste is misschien wel onze grootste troef. We horen vaak terug van onze klanten dat we in staat zijn om in een heel kort tijdsbestek actie te ondernemen. Het woord ‘nee’ komt in ons woordenboek niet voor. Dat wordt gewaardeerd. Ons motto is dan ook om opdrachtgevers volledig te ontzorgen met tijdelijke verkeersmaatregelen voor een optimale verkeersdoorstroming en veiligheid van wegwerker en -gebruiker.”

Meedenken met opdrachtgevers en samen tot het meest optimale tijdelijke verkeersplan komen, is Zwambag Verkeerstechniek op het lijf geschreven.

Van verkeersplan tot vergunningsaanvraag

Zwambag Verkeerstechniek is ruim vijftien jaar geleden opgericht door Theo Zwambag en inmiddels heeft Alen Abrahamian als eigenaar de dagelijkse leiding. “We zijn breed onderlegd in de verkeerstechniek en beschikken onder meer over een engineeringsafdeling voor ontwerp en advies met eigen verkeerskundigen.     

In overleg met onze opdrachtgevers worden complete verkeersplannen ontworpen en uitgewerkt. Een goed verkeersplan vormt namelijk de basis voor ieder project. Op basis hiervan wordt bepaald welke tijdelijke verkeersmaatregelen benodigd zijn, uiteraard volledig conform de richtlijnen CROW 96A en B. De engineeringsafdeling heeft ervaring met de meest uiteenlopende situaties op Rijkswegen, provinciale wegen, gemeentewegen en evenementen. Vanzelfsprekend beschikken we ook over de kennis en expertise om de vergunningsaanvraag zo soepel mogelijk te laten verlopen en vergunningen zo snel mogelijk in bezit te krijgen.”

Zwambag Verkeerstechniek is breed onderlegd in de verkeerstechniek en beschikt onder meer over een engineeringsafdeling voor ontwerp en advies met eigen verkeerskundigen.

Afzetmaterialen en verkeersregelaars

Behalve de ‘administratieve processen’ is Zwambag Verkeerstechniek als geen ander in staat om de situatie ter plekke vakkundig in te richten. “Wij beschikken over een ruime voorraad bebording, botsabsorbers, barriers, tijdelijke verkeersregelinstallaties (VRI) en afzetmaterialen in alle soorten en maten”, zegt Abrahamian. “Omdat we centraal gelegen zijn in het land, het depot bevindt zich in Lexmond, zijn we in veel gevallen snel ter plaatse. Door de inzet van ervaren medewerkers staan wij borg voor een vakkundige en veilige uitvoering van de werkzaamheden en een uitstekende service. Daarnaast kunnen onze opdrachtgevers rekenen op vakbekwame en representatieve beroepsverkeersregelaars die in alle situaties zorgdragen voor de veiligheid van de weggebruiker en de -werker op de werklocaties. Vanzelfsprekend voldoen wij ook hier aan alle wettelijke eisen als het gaat om de juiste opleidingen en diploma’s, bedrijfswagens, werkkleding en communicatiemiddelen. Tot slot beschikken we nog over een calamiteitendienst, een hulplijn voor infra-aannemers die 24/7 bereikbaar is.”

Zwambag Verkeerstechniek werkt landelijk voor vrijwel alle bekende infra-aannemers in ons land.

Meedenken met onze opdrachtgevers en samen tot het meest optimale tijdelijke verkeersplan komen, is ons op het lijf geschreven, resumeert Abrahamian. “Niet zelden treden we op als adviserende partij in de verkeerskunde voor vele gerenommeerde opdrachtgevers en overheden. We worden ook nauw betrokken bij aanbestedingen, vooral ook omdat we in staat zijn om ‘out of the box’ te denken. Zo proberen we onderscheidend te zijn met oog voor de omgeving. Die boodschap willen we ook graag overbrengen aan bezoekers aan de Infra Relatiedagen 2022. Kom gerust eens langs op standnummer 680. Alvast tot ziens.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.