Platform over civiele techniek & infrastructuur
Specialist in tijdelijke hulpconstructies
“We worden betrokken bij de meest uiteenlopende (infra)projecten, zoals hier op de Blankenburgverbinding.”

Specialist in tijdelijke hulpconstructies

De specialist uit Middelharnis is bekend met alle gangbare systemen die op de Nederlandse markt aanwezig zijn en het Kwiksteigersysteem in het bijzonder. Een gesprek met directeur Dennis Beijer over de unieke aanpak en de vele referenties.

Hulpconstructie voor het ondergrondse bouwwerk onder de Garenmarkt in Leiden.

“Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor de montage van steigerwerken, tijdelijke ondersteuningen en bekistingen”, begint Dennis Beijer. “Daaronder verstaan we metselsteigers, hijssteigers, loopbruggen, rolunits, hangsteigers enz., maar ook alle vormen van horizontale bekistingen en ondersteuningen. Of het nu gaat om ondersteuningen voor breedplaatvloeren, in het werk gestorte vloeren of civiele toepassingen, zoals het ondersteunen en bekisten van bruggen en viaducten, wij zorgen voor het gewenste resultaat. We zijn VCA** gecertificeerd en lid van de VSB-sectie betonbekistingen.”

Optimalisaties behalen

Dankzij de jarenlange ervaring en vele referenties heeft MADEMA Steigerwerken een enorme berg aan kennis in huis. “Dat is ook meteen onze kracht”, zegt Dennis Beijer. “In combinatie met een eigen calculatieafdeling en vakkundig personeel met ervaren projectleiding zorgen we voor een optimale uitvoering van het project. We nemen werken niet alleen aan, maar denken ook graag mee in oplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij helpen opdrachtgevers met het vinden van de juiste technische oplossing voor een project. Door de kennis van de vele producten die verkrijgbaar zijn, kunnen wij altijd in het juiste advies voorzien en weten we vaak de nodige optimalisaties te behalen. Dit scheelt doorgaans veel tijd en geld. Kortom, voor het uitvoeren van tijdelijk hulpconstructies zijn we dé aangewezen partner. Met dank ook aan onze brede ervaring in Nederland én daarbuiten.” 

Door de kennis van de vele producten die verkrijgbaar zijn, kunnen wij altijd het juiste advies voorzien en weten we vaak de nodige optimalisaties behalen.

Real-time inzicht

“We nemen bij voorkeur de coördinatie van het materieel en de complete uitvoering voor onze rekening”, vervolgt Dennis Beijer. “Tijdens de uitvoering van het project wordt de voortgang continu gemonitord en vastgelegd in een door ons zelf ontwikkeld rapportagesysteem. Een groot voordeel voor de opdrachtgever die op elk moment gevoed kan worden met informatie over de actuele kosten, de voortgang en eventuele materiële verplaatsingen.” De afgelopen twintig jaar heeft MADEMA Steigerwerken dan ook een mooie positie verworven in de sector. “We worden betrokken bij de meest uiteenlopende (infra)projecten. Enkele recente voorbeelden zijn de Blankenburgverbinding, het Theemswegtracé, de Rijnlandroute, het New Amsterdam Court House en de renovatiewerkzaamheden aan de Nijkerkerbrug.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.