Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Specialist in multidisciplinaire projecten
Denys Nederland is bezig met de renovatie van het grootste vijzelgemaal van Nederland: het J.U. Smitgemaal in Kinderdijk.

Specialist in multidisciplinaire projecten

Op InfraTech 2023 profileert Denys Nederland zich als een multidisciplinaire bouwgroep en als partner voor de meest complexe bouw- en infrastructurele projecten. “Ten opzichte van vier jaar geleden zijn we behoorlijk gegroeid, vooral in de breedte”, zegt Stan Koevoets, directeur bij Denys Nederland. “We zijn betrokken bij een aantal aansprekende projecten en laten die graag zien op onze stand tijdens de beurs.”

Waar in de beginjaren de focus lag op olie- en gasprojecten, is Denys Nederland nu volop betrokken bij het mede mogelijk maken van de energietransitie. “Moleculen en elektronen, Energie, warmte en hoogspanning zijn drie belangrijke pijlers waarin we heel erg actief zijn. Daarin vormt het Porthosproject een zeer aansprekend project”, vindt Koevoets. “We zijn er trots op dat we als bescheiden speler in Nederland, die weliswaar aan de weg aan het timmeren is, zo’n omvangrijk project mogen uitvoeren. We hebben het complexe engineeringspakket inmiddels afgrond, nu is het wachten op het vervolg na de recente uitspraak van de Raad van State. We staan er klaar voor als de seinen op groen komen te staan. Daarnaast zijn we volop bezig met andere projecten op de duurzaamheidsagenda en daar zijn we enorm trots op. Op de beurs tonen we alle details.”

Waar in de beginjaren de focus lag op olie- en gasprojecten, is Denys Nederland nu volop betrokken bij het mede mogelijk maken van de energietransitie.

Andere projecten waar Denys Nederland zich mee bezighoudt en laat zien op InfraTech zijn onder meer de renovatie van het grootste vijzelgemaal van Nederland – het J.U. Smitgemaal in Kinderdijk, de engineering van het European Hyperloop Center – een testcentrum van Hardt Hyperloop met 3 kilometer hyperloop boven de grond – en project WarmtelinQ in Delft, een project van Gasunie om via een ondergrondse leiding restwarmte uit de haven van Rotterdam te gebruiken voor het verwarmen van huizen en bedrijven in Zuid-Holland. Koevoets: “We zijn op dit moment voor het WarmtelinQ-programma actief en bezig met het maken van bijzondere boringen. Wij scoren op dit project goed met onze innovatieve technieken en het omgevingsmanagement. We staan er qua orderportefeuille goed op voor de komende jaren met aansprekende projecten.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.