Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Specialist in de compacte funderingswereld

Specialist in de compacte funderingswereld

INPIEQ vormt het fundament voor haar klanten als one-stop-shop fabrikant van compacte funderingsmachines. Directeur Frank van Deursen legt uit welke voordelen dit biedt voor aannemers.

INPIEQ levert niet alleen funderingsmachines, maar is tevens specialist in de installatie en reparatie ervan, en levert bijbehorende registratiesystemen en materieel. “Als een klant bij ons komt, starten we het gesprek vanuit ons basisconcept van de funderingsmachine”, legt Van Deursen uit. “Vanuit hier bouwen we de funderingsmachines op maat op, al naar gelang de specifieke wensen van de klant. Onze klanten verrichten veelal specialistisch werk en kopen een dergelijke machine voor de komende 10 tot 15 jaar waardoor maatwerk een must is.”

Meer compact funderingswerk

De klanten van INPIEQ zijn actief in de compacte funderingswereld. Denk hierbij aan inpandig funderingsherstel en funderingen in beperkte ruimten van onder meer binnensteden, maar ook nieuwbouwwijken die steeds compacter worden. “Funderingsmachines moeten daar op afgestemd zijn, denk aan flexibiliteit, mobiliteit en compact van formaat. De vraag naar inpandig herstel stijgt. De droge zomers en natte winters vormen een stevige aanslag op funderingen van huizen en gebouwen. De verzakkingskans is daardoor groter geworden.”

De IFP 30, de compacte heimachine met 3t vrijvallier.

Snelle service

“Belangrijk voordeel voor onze klanten is dat wij een overzichtelijk assortiment voeren”, aldus Van Deursen. “Hierdoor kunnen wij onze klanten met een snelle levering en service goed van dienst zijn. Door de slimme inzet van componenten in iedere
machine kunnen we met een beknopte voorraad onze klanten helpen. Hoe sneller een funderingsmachine gerepareerd of geleverd is, hoe beter het is voor de klant. Dankzij een team met kennis en ervaring kunnen we snel en goed inspelen op de vraag vanuit de markt.”

Nauwkeurig funderen

Behalve funderingsmachines levert INPIEQ tevens systemen om funderingswerkzaamheden zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Hiervoor levert men het in huis ontwikkelde INPIEQ Data Logging System. Dit wordt geïnstalleerd op de funderingsmachine en registreert met hoge nauwkeurigheid alle gegevens van elke gemaakte paal, ongeacht het type. Zo zie je precies waar je mee bezig bent en kun je de machine op de juiste manier aansturen. De verkregen data biedt waarborging op de kwaliteit van de gemaakte paal.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.