Platform over civiele techniek & infrastructuur
Landmeten en Geo-ICT

Specialist in bouwtechnische maatvoering en landmeetkunde

Sinds 2016 wordt Roemer Maatvoering betrokken bij de meest uiteenlopende projecten voor het inmeten en uitzetten van bouwwerken, kunstwerken en...

foto-2-kopieren

29 april 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Sinds 2016 wordt Roemer Maatvoering betrokken bij de meest uiteenlopende projecten voor het inmeten en uitzetten van bouwwerken, kunstwerken en objecten in de (spoor)infrasector. Volgens eigenaar Ruel Roemer te danken aan het flexibele karakter van de organisatie en de vertaling van vraagstukken naar een praktische oplossing.

Roemer Maatvoering is aardig aan de weg (en het spoor) aan het timmeren in de infrasector. Dat is ook een van de USP’s van het bedrijf. “Praktisch inzicht en ervaringen uit vergelijkbare projecten maakt dat we voor een opdrachtgever altijd de best passende oplossing bieden”, zegt Roemer. “Met regelmaat realiseren we optimalisaties. Onze kracht zit hem namelijk niet alleen in het meedenken, maar juist in het bedenken van praktische oplossingen voor een vraagstuk. Althans, zo ervaren opdrachtgevers onze dienstverlening. De diversiteit aan projecten die we hebben ingemeten en uitgezet voor uiteenlopende opdrachtgevers heeft ons voorzien van de nodige bagage. Kennis die voor nieuwe vraagstukken goed van pas komt.”

Een voorbeeld van een recent project waaraan Roemer Maatvoering samen met collegabedrijf Brandsma Geometrie een bijdrage heeft geleverd is de Venlo Spooraansluiting Railterminal (VSRT) op Greenport Venlo. “In een buitendienststelling van 8 uur diende Dura Vermeer maar liefst achttien funderingsblokken voor bovenleidingportalen te plaatsen. Aan ons de taak om de dag ervoor de exacte locaties en hoogtes uit te zetten. In nauw overleg met onze opdrachtgever hebben we een plan van aanpak opgesteld. Er was immers weinig marge (lees: uitloop). Door de juiste afstemming vooraf en een goede coördinatie op locatie is de klus keurig op tijd geklaard.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%