Platform over civiele techniek & infrastructuur
Thema's

Specialisme in verreikers komt uit België

p27

20 december 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Soms moet je het hogerop zoeken. Dan heb je een verreiker nodig. Liefst een betrouwbare, wendbare compacte natuurlijk. Op de Infra Relatiedagen presenteert het Belgische De Lille NV twee zeer geschikte modellen, uit de stal van het merk Merlo. 

We spreken met Thomas Vannieuwenborg, marketing verantwoordelijke bij De Lille NV. “Voor mijzelf is dit de eerste deelname aan de Infra Relatiedagen. Aangezien we exclusief importeur zijn van Merlo, staan we met twee belangrijke exemplaren live op de beurs. Dat zijn de verreikers P27.6, met een capaciteit tot 2700 kg en een maximale hefhoogte van 6 meter en een Panoramic verreiker, met een sterk geoptimaliseerd zicht vanuit de cabine.”

Bestaande banden aanhalen en nieuwe klanten werven
Deelname aan de Infra Relatiedagen is voor De Lille NV tweeledig. Vannieuwenborg: “Enerzijds staan we er om onze bestaande klanten gastvrij te onthalen, anderzijds om nieuwe klanten te werven. De Belgische markt is voor ons zeer sterk. In Nederland werken we op de Infra Relatiedagen aan de verdere ontwikkeling van Merlo in de bouw.”

Ook de Nederlandse markt kan niet anders dan gecharmeerd zijn van de machines van Merlo. “Ze zijn compact, technologisch geavanceerd en duurzaam. Daarmee voldoen ze aan de eisen die de hedendaagse klant aan zo’n machine stelt”, aldus Vannieuwenborg.     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht