S&P
00:55
24-04-2018

S&P is verheugd u te vertellen over onze nieuwste aanwinsten: S&P CHEMISCHE ANKERSYSTEMEN

De chemische ankers van S&P worden speciaal geproduceerd in onze eigen fabriek. Ondanks de korte aanwezigheid van ons product in de markt, zult u profiteren van 25 jaar ervaring wereldwijd in de chemische verankering.

Naast de CE-markering zijn onze producten geproduceerd in een ISO 9001 goedgekeurde productiefaciliteit en goedgekeurd door externe instanties, zoals CSTB en DIBT.

Wij bieden u een 2-tal complementaire producten met een uitzonderlijk groot bereik: S&P ResAC-16 en S&P ResEP-16.

• ResAC-16 is een multifunctioneel product met maar liefst 3 ETA’s: Voor metselwerk, het verlijmen van wapening in beton maar ook structurele verankering in niet gescheurd beton. Dit product is voorzien van een gloednieuwe innovatie: de hars is blauw als je hem injecteert en wordt grijs zodra het is uitgehard.

Deze innovatieve technologie geeft de eindgebruikers een visuele controle, wat resulteert in veiligheid en comfort. Het product is leverbaar in een 380ml cartridge.

• ResEP-16 is speciaal ontwikkeld voor structurele toepassingen in zowel gescheurd als niet-gescheurde beton. Het valt onder een optie 1 van de ETA en heeft een goedkeuring voor seismische belastingen.(equivalent C1). Dit krachtige anker is beschikbaar in een 600ml en een 1500ml cartridge.

Uiteraard leveren wij een complete reeks aan materialen om onze producten op een juiste en prettige manier te verwerken. Zo leveren wij vanuit S&P onder andere;
– Handmatige en elektrische kitpistolen,
– Pomp en borstels om te reinigen,
– Extra mengtuiten,
– Draadstangen enz.

De S&P ResAC en S&P ResEP zijn een perfecte aanvulling op onze FRP-systemen die zijn gericht op de versterking van betonconstructies.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

www.sp-reinforcement.nl

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom civiele techniek & infrastructuur

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

GROND/WEG/WATERBOUW partners

Vakbeurs Mobiliteit