Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
SOKKIA – Updates software en accesoires

SOKKIA – Updates software en accesoires

Sokkia lanceert nieuwe software en accessoires om beter en sneller te werken

Sokkia kondigt de nieuwe softwareoplossing voor (robotic) total stations en GNSS-roversystemen aan: GeoPro Field 2.0. De software is zo ontworpen dat hij gebruiksvriendelijk is. Eenvoudig in gebruik om snel te kunnen werken. Ook de nieuwe accessoires voor het SHC5000-veldboek helpen hierbij. Een QWERTY-toetsenbord en styluspen zijn speciaal ontworpen om alternatieven te bieden en de prestaties in uitdagende weersomstandigheden te verbeteren.

Nieuw in GeoPro Field 2.0

  • Opties voor field-to-finish-automatisering. Gebruikers profiteren eenvoudig van nieuwe snelle veldcodering voor field-to-finish-efficiëntie en geavanceerde uitzetfunctionaliteit.
  • Visuele achtergrondkaartmogelijkheden ondersteund door Bing Maps® en WMS (web map service). Dankzij realtime beeldvorming achter de punten, lijnen en geïmporteerde ontwerpbestanden via de Bing Maps- en WMS-webintegratie werkt de software sneller en efficiënter.
  • Verbeterde ondersteuning voor een breed scala aan bestandstypen, waaronder import vanuit Autodesk Point Layout.

Nieuwe accessoires voor SHC5000 veldboek

  • Liggend QWERTY-toetsenbord met verhoogde toetsen. Gebruikers kunnen het toetsenbord snel en gemakkelijk aan de SHC5000 bevestigen met een klem en houder. Als de bediening van het touchscreen wordt belemmerd door slechte weersomstandigheden, biedt het toetsenbord een uitstekend alternatief. Het kan ook nuttig zijn wanneer gebruikers gedetailleerde alfanumerieke beschrijvingen moeten invoeren of door menu’s moeten navigeren zonder gebruik te maken van het aanraakscherm.
  • Elektrisch geaarde styluspen. Speciaal ontworpen om de prestaties van het touchscreen bij sneeuw, regen en in natte of koude omstandigheden te verbeteren.

De accessoires kunnen aan elkaar worden gekoppeld of apart worden gebruikt als aanvulling op de SHC5000.

Ga naar sokkia.nl voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.