Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Slopen, boren en zagen
Van der Jagt Groep is met recht een veelzijdig specialist. Ondertussen geeft alweer de derde generatie sturing aan het familiebedrijf.

Slopen, boren en zagen

Als vaste relatie van de BAM heeft de Van der Jagt Groep ook voor het project HOV in ’t Gooi de nodige boor-, zaag- en sloopwerkzaamheden uitgevoerd. “In eerste instantie zijn we benaderd voor het palenkraken, maar naarmate de uitvoering vorderde zijn er allerhande werkzaamheden bijgekomen”, zegt Adriaan van der Jagt, eigenaar van het zestig jaar jonge familiebedrijf. 

Van der Jagt is gespecialiseerd in slopen, boren en zagen. “Met onze verschillende entiteiten zijn we betrokken bij de meest uiteenlopende infrastructurele projecten. We profileren ons als meedenkend specialist. Als het moeilijk wordt of speciaal is, dan weten opdrachtgevers ons altijd wel te vinden”, zegt Van der Jagt trots. “We onderhouden dan ook vele duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Dat geldt zeer zeker ook voor de BAM. Ze maken volop gebruik van onze specialismen. Behalve het palenkraken, hebben we op het project in ’t Gooi onder meer ook stalen binten vrij ‘gehakt’ in de CSM-wand, stekken ingeboord en beton opgeruwd voor een betere hechting. Ook hebben we diverse gaten geboord. Boren tot diameters van 1.100 mm is voor ons geen uitzondering. Hoe specialer of uitdagender, des te liever zetten wij onze tanden erin.” 

Als vaste relatie van de BAM heeft de Van der Jagt Groep ook voor het project HOV in ’t Gooi de nodige boor-, zaag- en sloopwerkzaamheden uitgevoerd.

In de weg- en waterbouw zijn de speciale asfaltzaagmachines met vrachtwagencombinaties van Van der Jagt Groep een graag geziene ‘gast’. “Met onze zware wegenzaagmachines en bijbehorende watertanks zagen we messcherp. Ook voor uitzonderlijk dik beton schrikken we niet terug en maken dan gebruik van kabelzaagtechniek.” Van der Jagt Groep is dus met recht een veelzijdig specialist. Ondertussen geeft alweer de derde generatie sturing aan het familiebedrijf.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.