Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Sijperda Verhuur neemt 24 machines in ontvangst!

Sijperda Verhuur neemt 24 machines in ontvangst!

Sijperda Verhuur is een samenwerking aangegaan met de Kemp Groep om de toenemende vraag naar grondzetmaterieel te kunnen beantwoorden. Met de aanschaf van een flink aantal Kobelco’s, Bens rupsdumpers en Schaeff wielladers versterkt Sijperda Verhuur haar positie als verhuurder van GWW materieel aanzienlijk.

‘Wij zien de vraag naar grondverzetmachines toenemen, met name in de zwaardere modellen. Met deze versterking sluiten wij goed aan op de behoefte van onze klanten, met een totaalaanbod dat voldoet aan de laatste emissienormen.’ Aldus Peter Bijkerk, algemeen directeur Sijperda Verhuur. Via het compacte materieel en de walsen van BOMAG zijn we in contact gekomen met De Kemp Groep. Hun brede leveringsprogramma in combinatie met de ervaring die we inmiddels met elkaar hebben opgedaan hebben de doorslag gegeven om voor De Kemp Groep te kiezen.

Uit voorraad

Alle machines konden door Kemp uit voorraad worden geleverd. Binnen 4 weken na de opdracht hebben we door een gezamenlijke inspanning van de transportafdelingen van Kemp en Sijperda Verhuur, de complete machinevloot met verschillende diepladers en een bakwagen één keer af kunnen leveren. Naast de Kobelco minigravers zijn er ook Kobelco’s uit het midi-segment, BENS rupsdumpers en Schaeff wielladers in ontvangst genomen. Voor een perfecte uitstraling zijn de machines door Kemp voorzien van professionele belettering. Op www.kemp-groep.nl kunt u alle specificaties van alle machines terugvinden. Neem voor meer informatie contact op met één van onze verkoopadviseurs.

Advies

Folkert Smeets, directeur Kemp Groep, zegt over deze samenwerking het volgende; “Wij kennen Sijperda Verhuur als een organisatie met een vergelijkbare no-nonsens cultuur als die wij zelf nastreven. Onze eigen ervaring met het verhuren van materieel heeft ons in staat gesteld Sijperda Verhuur te adviseren bij hun uitbreidingsplannen. Met deze levering zetten we vooral Kobelco verder op de kaart in noord Nederland. De Japanse kwaliteit, compleet uitgeruste machines en een eenvoudige bediening maken deze machines bij uitstek geschikt voor de verhuur.”

Over Sijperda Verhuur BV

Sijperda Verhuur heeft in de noordelijke helft van Nederland een toonaangevende positie in de verhuur van gereedschap en bouwmachines voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting zowel de zakelijke klant als de particulier centraal gesteld. Sijperda Verhuur is als generieke verhuurder onder andere actief op het vlak van bouwplaat inrichting, evenementen, accommodaties, afzettingen, verlichting, stroomvoorziening, hoogwerkers, grondbewerking, tuingereedschap, transportmiddelen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, steigerbouw, bouw- en personenliften en valbeveiliging. Kijk op www.sijperdaverhuur.nl voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.