Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Save the date: 6, 7 & 8 februari 2024

Save the date: 6, 7 & 8 februari 2024

Dit gebeurt er in de hallen van Infra Relatiedagen 2024

Ruim driehonderd exposanten, alle hallen in gebruik plus een buitenterrein met demo’s, met extra aandacht voor het voortraject, een uitgebreide Openbare Verlichtingstraat, een groter Overheidspark en de Bouwplaats van de Toekomst. Zie hier de ingrediënten van Infra Relatiedagen 2024 die op 6, 7 en 8 februari wordt gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Zo ziet de halindeling eruit.

Hal 1 – Infra Algemeen.

Hal 1 kenmerkt zich door grote eilandstands met toonaangevende spelers in de Inframarkt. Wie Infra Relatiedagen oploopt, wordt meteen ondergedompeld in de wereld van één van de meest dynamische sectoren die Nederland rijk is. Hal 1 is ook de thuisbasis van het Kenniscentrum Het Voortraject, waar bezoekers bedrijven vinden die een cruciale rol spelen in de voorbereidende fase. Van archeologie en ecologie tot explosievendetectie en kadasterinformatie. Partijen op dit Kenniscentrum spreken ook op het mini-congres ‘Infra, het Voortraject’.

Hal 2 en 3 – Wegenbouw & Aannemerij

Een niet te missen hal voor iedereen die opdracht geeft of betrokken is bij wegenbouw. BAM en Heijmans zijn slechts twee van de grote spelers die bezoekers hier vinden. Beide hallen staan in het teken van de driehoek aannemers, leveranciers en overheden. Daarom in het hart van de hallen 2 en 3 het vergrote Overheidspark waar zes provincies en waterschappen zichzelf presenteren. Op het centrale plein verzorgen overheden sessies over Infraprojecten. Aanrader voor vertegenwoordigers van overheden en aannemers.  

Hal 4 – Infra Algemeen

Actie in Hal 4 met de Openbare Verlichtingstraat, waarvoor wordt samengewerkt met LightHouse/ expertise in smart lighting & smart cities @ TU/e. Veertien exposanten presenteren de nieuwste lichtontwikkelingen. Uitgebreid aandacht voor lichtscenario’s die live worden getoond. Daarvoor dienen de centraal geplaatste lichtmasten met armaturen. Centraal op het plein ruimte voor demo’s en kennissessies. Extra interessant voor met name provincies en gemeenten

Hal 5 – Waterbouw

Al lange tijd is waterbouw een sector van grote waarde voor Infra Relatiedagen. Dit jaar extra aandacht voor riolering. De organisatie geeft hiermee extra ruimte aan (drainage)oplossingen die hard nodig zijn om de gevolgen van veranderende weerkarakteristieken het hoofd te bieden. Ook extra aandacht voor Vaarwegen. De exposanten in dit segment zijn met name interessant voor vertegenwoordigers van waterschappen, overheden en havenbedrijven.

Hal 6 en 7 – Infra Algemeen en Materieel & Machines

Van oudsher de thuisbasis voor het nieuwste van het nieuwste op materieelgebied. Onmiskenbaar zullen exposanten veel aandacht schenken aan geëlektrificeerd materieel. Hun innovaties op dit gebied kunnen zij kracht bijzetten door óók aanwezig te zijn op de Bouwplaats van de Toekomst. De naam geeft al aan dat deze bouwplaats niet alleen toonkamer is van het geëlektrificeerde wagenpark, maar evenzeer van toepassingen die essentieel zijn voor een fossielvrije bouwplaats. Denk aan aggregaten en solar-toepassingen. Bezoekers vinden in Hal 6 ook een presentatie van kleintransport.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.