Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Samenvoeging van Comfort Partners Zeeland en Croonwolter&dros regio Zuid-West

Samenvoeging van Comfort Partners Zeeland en Croonwolter&dros regio Zuid-West

Hoog kennisniveau en regionale slagkracht herenigd

Door de toenemende mate van technische complexiteit in energieopwekking en verduurzaming in de woningbouw ontstaan er steeds meer overeenkomsten met de utilitaire bouw en industrie. Door het samenvoegen van de twee bedrijven wordt kennis gedeeld en ervaring gebundeld. Dit leidt tot een betere aansluiting bij de huidige maar met name de toekomstige marktbehoeftes en -ontwikkelingen. Hiermee kan gezamenlijk een bijdrage worden geleverd aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving en de woningvoorraad.

“De Zeeuwse markt vraagt om een vooruitstrevende partij die brede expertise inzet op zowel utiliteitsbouw, industrie als woningbouw. De uitdaging van de klant ligt op het snijvlak van technologische innovatie, vakmanschap en duurzaamheid. Door onze krachten te bundelen zijn wij de technisch dienstverlener in de regio die alles zelf in huis heeft,” aldus Harry IJpma, Croonwolter&dros regiomanager Zuid-West. 

Comfort Partners en Croonwolter&dros Zeeland werkten vanuit het gezamenlijke pand in Heinkenszand al geruime tijd aan veelal dezelfde projecten in utiliteitsbouw, woningbouw en industrie. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.