Platform over civiele techniek & infrastructuur
Thema's

Samenvoeging van Comfort Partners Zeeland en Croonwolter&dros regio Zuid-West

westerschans1_0

23 februari 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Hoog kennisniveau en regionale slagkracht herenigd

Door de toenemende mate van technische complexiteit in energieopwekking en verduurzaming in de woningbouw ontstaan er steeds meer overeenkomsten met de utilitaire bouw en industrie. Door het samenvoegen van de twee bedrijven wordt kennis gedeeld en ervaring gebundeld. Dit leidt tot een betere aansluiting bij de huidige maar met name de toekomstige marktbehoeftes en -ontwikkelingen. Hiermee kan gezamenlijk een bijdrage worden geleverd aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving en de woningvoorraad.

“De Zeeuwse markt vraagt om een vooruitstrevende partij die brede expertise inzet op zowel utiliteitsbouw, industrie als woningbouw. De uitdaging van de klant ligt op het snijvlak van technologische innovatie, vakmanschap en duurzaamheid. Door onze krachten te bundelen zijn wij de technisch dienstverlener in de regio die alles zelf in huis heeft,” aldus Harry IJpma, Croonwolter&dros regiomanager Zuid-West. 

Comfort Partners en Croonwolter&dros Zeeland werkten vanuit het gezamenlijke pand in Heinkenszand al geruime tijd aan veelal dezelfde projecten in utiliteitsbouw, woningbouw en industrie. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht