Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Ruim een kwart eeuw verstand van aanbouwdelen

Ruim een kwart eeuw verstand van aanbouwdelen

Het vanuit Duiven en Lisserbroek opererende bedrijf biedt in iedere situatie een oplossing wanneer er behoefte bestaat aan aanbouwdelen voor onder meer (mini)-shovels, voorladers, verreikers en graafmachines. Hoogwaardige merkonderdelen die via koop of huur verkregen kunnen worden en waarmee elke (civieltechnische) klus tot in de puntjes wordt geklaard. Snel, zeker én efficiënt. En gaat er iets stuk of is een aanbouwdeel toe aan een grondige revisie of onderhoudsbeurt? Ook dan klop je altijd met succes aan bij het door Aart-Jan Bos en Joost Wassink geleide team. GWW nam een boeiend kijkje binnen de muren van een veelzijdige onderneming.

De Furukawa FXJ770 sloophamer van Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek.

Advanced Construction Demolition Equipment Nederland: zó luidt de officiële naam van het bedrijf dat sinds 1994 succesvol aan de weg timmert in de GWW-sector. Het is een hele mond vol. Vandaar ook dat de specialist in aanbouwdelen zich liever kort en krachtig profileert als ACDE Nederland. Een noemer waaronder een breed en diep scala aan benodigdheden is geschaard waarmee opdrachtgevers in de wereld van grond, weg en water hun werk naar behoren kunnen uitvoeren. “Ons assortiment is méér dan compleet”, benadrukt Wassink, die sinds 2016 met compagnon Bos (tevens eigenaar van het in Lisserbroek gevestigde Topp Tools) de scepter zwaait binnen ACDE. “Qua verkoop en verhuur ben je bij ons aan het juiste adres voor onder meer sloophamers, trilblokken, grijpers, sloopscharen, betontangen, betonvergruizers, frezen, handgereedschappen en nog veel meer. Afhankelijk van het soort materieel leverbaar in verschillende uitvoeringen: van handbediend tot hydraulisch, van vast tot draaibaar. Daarnaast bieden we een ruime sortering onderdelen. Wat je ook zoekt, ACDE biedt voor elk werk een kwaliteitsoplossing.”

Furukawa FXJ275 met Oilquick kopplaat van Enzerink B.V. uit Hengelo.

Topmerken

Een blik op de overzichtelijke website van ACDE bevestigt niet alleen de veelzijdigheid van het bedrijf. Ook de genoemde merknamen onderstrepen de op kwaliteit ingestoken aanpak. Zo is ACDE op het vlak van sloophamers officieel merkdealer van Furukawa (FRD) en sinds oktober vorig jaar ook van Rammer. Twee namen waarmee de brede range klanten op maat wordt geserviced. “Hoewel beide merken staan voor de hoogste kwaliteit verschillen ze tegelijk ook van elkaar”, aldus Wassink. “Waar de volhydraulische sloophamers van Rammer sneller slaan en meer slagen per minuut maken, geven die van Furukawa weer wat meer kracht. We verkopen ze beide, simpelweg om aan elk denkbare vraag te kunnen voldoen. Daarom voeren we ook de aanbouwdelen van Okada, een merk dat door veel van onze klanten wordt gebruikt. In dat kader werken we sinds enige tijd zeer prettig samen met Kemp in de Meern, de Nederlandse importeur van het merk die ook diverse producten bij ons afneemt.”   

Antraquip AQ1 Frees bij Steenhuis Sloopwerken.

Service

Kiezen voor de expertise van ACDE is eveneens kiezen voor een uitmuntende service. Ongeacht het merk of het moment waarop daaraan behoefte is. “Onze klanten streven ernaar om hun werken snel, efficiënt en met zo min mogelijk stilstand of uitval van materieel uit te voeren”, zegt Wassink. “Vandaar ook dat we 24/7 stand-by zijn om eventuele technische problemen vakkundig en binnen no-time op te lossen. Eén telefoontje is voldoende om vlug weer aan de slag te kunnen. Daarvoor staan onze werkplaatsen in Duiven en Lisserbroek garant. Binnen deze compleet uitgeruste servicecentra is alles aanwezig voor een tiptop reparatie, revisie of periodiek onderhoud. Specifiek van aanbouwdelen van Furukawa (FRD), Rammer, Atlas-Copco (Epiroc), Zijtveld, Okada, Socomec, Darda en Antraquip. Maar ook als het gaat om andere merken. We zijn van alle markten thuis. Daarnaast stellen we de klant nooit voor vervelende verrassingen. Voordat we daadwerkelijk met het repareren, reviseren of onderhouden beginnen, zorgen we voor een helder inzicht in de kosten. Vervolgens streven we ernaar om de werkzaamheden in een zo’n kort mogelijke doorlooptijd af te ronden. Is er haast geboden of biedt een huurmachine geen uitkomst? Dan werken we, afhankelijk van het onderdelenaanbod, gewoon net zo lang door tot de machine weer operationeel is. Een andere kwaliteit waarmee we al ruim een kwart eeuw het verschil maken.”     


Puike referenties: Dusseldorp Infra

ACDE Nederland voorzag onlangs Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek van twee machines die tijdens de circulaire sloop van het voormalig datacentrum Rabobank in Zeist worden ingezet. “Het gaat hierbij om een Furukawa FXJ770 sloophamer van 4.800 kilogram die helemaal in de kleuren van Dusseldorp is uitgevoerd”, vertelt Wassink. “Daarnaast hebben we binnen het tijdsbestek van 24 uur een Okada ORC280AVHR roterende vergruizer geleverd.”


Puike referenties: Enzerink

Een andere opdrachtgever betreft Enzerink B.V. uit Hengelo. Het gemak van bestellen via een sms of WhatsApp-bericht lijkt het bedrijf, al geruime tijd klant bij ACDE, goed te bevallen. Ongeacht of het nu gaat om een afdichtingsset van een bestaande machine, het huren van een machine of de aanschaf van een compleet nieuw hulpstuk. “Mede dankzij de korte lijntjes en het snel kunnen reageren op hun vragen onderhouden we al vele jaren een prima relatie met Enzerink”, aldus Wassink.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.