Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Rototilt verbreedt zijn QuickChange™ programma naar het compacte segment

Rototilt verbreedt zijn QuickChange™ programma naar het compacte segment

Rototilt breidt het assortiment snelwisselsystemen van de volgende generatie uit met nog eens drie nieuwe maten: de QC45-4, QC 45-5 en QC60-4 met levering vanaf mei 2021.

We bieden nu QuickChange™ aan voor de draaikantelstukken R3 tot R8 en in de QuickChange machinesnelwissels voor graafmachines in het bereik van 6 tot 32 ton. De bekroonde SecureLock™-veiligheidsoplossing wordt nu standaard meegeleverd. Dit verkleint het risico op ongevallen met verkeerd gekoppelde machinesnelwissels door de continue bewaking van het gereedschapsslot in de machinesnelwissel en draaikantelstuk.

”We zien een duidelijk toegenomen belangstelling voor volledig automatisch snelwisselsystemen bij gebruikers van compacte machines. Met de introductie van de QC45-4 en QC45-5 kunnen wij nu de nieuwste technologie ook voor deze machines aanbieden”, zegt Product Manager Sven-Roger Ekström.

Met Rototilt QuickChange™ voor machinesnelwissels, draaikantelstukken en uitrustingsstukken kunt u hydraulische en elektronische uitrustingsstukken wisselen zonder de cabine te verlaten. QuickChange™ is gebaseerd op de compacte en zeer robuuste S-standaard. QuickChange™ maakt deel uit van de Open-S-standaard, die zorgt voor compatibiliteit tussen verschillende fabrikanten voor de hydraulische interface tussen machinesnelwissels, draaikantelstuk en uitrustingsstuk.

Met Rototilt QuickChange™ hebt u de mogelijkheid om het draaikantelstuk snel los te koppelen wanneer het draaikantelstuk niet nodig is. Uw graafmachine wordt een volwaardige gereedschapsdrager waarmee u het werk sneller, slimmer en nauwkeuriger kunt uitvoeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.