Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Rototilt presenteert nieuwe Country Manager Benelux in Nederland

Rototilt presenteert nieuwe Country Manager Benelux in Nederland

In maart maakte Rototilt bekend een nieuwe dochteronderneming in Nederland op te gaan zetten. Na een periode van werving en selectie kunnen ze nu hun nieuwe Country Manager voorstellen die een sterke organisatie zal opzetten en opbouwen om de markt te ondersteunen. 

“Ik wil dat Rototilt de volgende stap zet in de Benelux met de aanwezigheid die het bedrijf verdient, met een groter dealernetwerk om bestaande en (potentiële) nieuwe klanten en andere geïnteresseerden te bereiken”, zegt de nieuwe Country Manager Benelux Jason Sanders.

Rototilt Group is een innovatief Zweeds familiebedrijf. Het bedrijf heeft een lange traditie in het ontwikkelen van draaikantelstukken en uitrustingsstukken voor graafmachines die de productiviteit en veiligheid verhogen. Na een lange samenwerking met Eurosteel als officiële distributeur, richt Rototilt nu een eigen dochteronderneming op in Nederland, zo meldde het bedrijf in maart. Nu zijn ze ook klaar om hun nieuwe Country Manager Jason Sanders voor te stellen.

“Jason is zowel ervaren in de branche als in de regio. Hij past ook in het profiel van het type manager dat we zoeken – een sterke verkoop- en marketingoriëntatie gecombineerd met een duidelijke en sterke visie op productkwaliteit en de aftersales”, zegt marketing- en verkoopdirecteur Per Väppling. “We zien veel potentie voor Rototilt in de Benelux en weten dat Jason onze visie deelt. Hij heeft alle belangrijke capaciteiten om Rototilt verder te vestigen en bij te dragen aan de uitbouw in Europa.”

Jason Sanders heeft 18 jaar ervaring met machines en uitrustingsstukken voor de constructie, sloop en recycling op de Benelux markt. Hij is gedreven en wil de “Rototilt Journey”in de Benelux erg graag starten. Hij is per 1 mei in zijn nieuwe rol als Country Manager gestapt.

“Ik werk met erg veel plezier in deze business, met alle ontwikkelingen en uitdagingen die daarbij komen kijken. De bedrijven en hun machinisten in de Benelux zijn over het algemeen zeer bekwaam en gericht op constante verbetering. Hun graafmachine is steeds meer een efficiënte gereedschapsdrager waarmee je sneller en flexibeler kunt werken. En het zijn precies deze voordelen die je kunt bereiken met de Rototilt-producten”, aldus Sanders. “Ik ben enthousiast om aan de slag te gaan en het volledige potentieel aan te boren dat we op deze markt zien. Mijn topprioriteiten voor het komende jaar zijn het opbouwen van een sterk team, het versterken van de huidige relaties en het opbouwen van nieuwe relaties en netwerken en het lanceren van de innovatieve producten van Rototilt op de Benelux-markt.”

De zoektocht naar een nieuw hoofdkantoor voor Rototilt BV gaat verder. Tot die tijd kunt u Rototilt ontmoeten op TKD, net buiten Amsterdam op 8-10 juni op stand nr. 99. Dit is de eerste beurs waaraan Rototilt deelneemt met zijn eigen dochteronderneming in Nederland. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.