Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Robuuste krachtige en duurzame aggregaten in standaard en maatwerk

Robuuste krachtige en duurzame aggregaten in standaard en maatwerk

De aggregaten die in de grond-, weg- en waterbouw gebruikt worden, moeten tegen een stootje kunnen. Gemaakt van de beste kwaliteit, robuust, krachtig en diefstalbestendig. Maar tegelijkertijd mogen ze geen geluidsoverlast veroorzaken, moeten ze eenvoudig te (ver)plaatsen zijn én voldoen aan de laatste emissie-eisen. 

Als het aankomt op aggregaten voor de bouw en verhuur biedt Brinkmann & Niemeijer altijd een passende oplossing. Ze zorgen niet alleen dat hun productrange aan de nieuwe wet- en regelgeving voldoet, maar hebben ook kennis van de consequenties van de nieuwe emissie-eis. “Het zijn ontwikkelingen waar we allemaal aan moeten wennen”, zegt Frits Lubberts, commercieel directeur bij Brinkmann & Niemeijer Motoren BV. “En daarin willen wij de klant ondersteunen. Niet alleen uitleggen dat alle techniek op de een Stage V motor veel complexer is, maar ook wat dit betekent in de praktijk. De markt verandert en daar kunnen we niet omheen. In de uitvraag voor aanbestedingen komt de Stage V eis steeds vaker prominent naar voren.”

Standaard range en maatwerk oplossingen

“Het grootste deel van onze brede range aan standaardproducten, voldoet inmiddels aan de nieuwe emissie-eis (Stage V).  Maar voor toepassingen waarbij een standaard aggregaat niet voldoet, bieden we maatwerkoplossingen.” Lubberts vervolgt: “Denk hierbij aan specifieke afmetingen door een beperkte ruimte, geluidsniveau vanwege de omgeving of een extra grote brandstoftank of een externe tankaansluiting. Maar ook uitlezen op afstand is een mogelijkheid. Samen met de klant kijken we nauwkeurig wat de toepassing is en vertalen de wensen naar een product dat hier volledig bij past.”

Synergie

“In dat proces moeten er keuzes gemaakt worden met betrekking tot de deelproducten zodat de totale naadloze samenbouw van de losse componenten leidt tot de beste oplossing. Combineer dat met prijs, kwaliteit én de vereiste emissienorm en de belangrijkste beslissingscriteria zijn bekend. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring en het persoonlijke contact met de klant, kunnen we vervolgens de vraag omzetten in een geschikt product.”

Totaalplaatje

Samen met de klant optrekken om tot een goede keuze te komen voor een product of dit nu een standaardproduct is met diverse opties of een product op maat maakt niet uit; het product moet passen bij de wensen van onze klant. Lubberts vervolgt: “Onze kracht is het werken met korte lijnen en we zijn zeer flexibel. Daarbij vinden wij service en een persoonlijk contact met de klant erg belangrijk. Voor ons is een tevreden klant het allerbelangrijkste”, besluit Lubberts.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.