Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Riwal, dé specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en verreikers, wordt dealer van AUSA machines in Nederland.

Riwal, dé specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en verreikers, wordt dealer van AUSA machines in Nederland.

AUSA is een wereldwijde fabrikant van compacte industriële voertuigen voor het transport van materialen en wegenonderhoud. Opgericht  in 1956 en gevestigd in Barcelona, ​​Spanje. Nu, in 2021, verkopen ze in meer dan 90 landen op 5 continenten met een netwerk van meer dan 500 dealers.

De toenemende vraag naar compacte machines en de mogelijkheid om AUSA machines in Nederland te verkopen is een perfecte aanvulling op het bestaande JLG dealerschap. Met het assortiment compacte verreikers en krachtige ruwterreinheftrucks kan Riwal vanaf juni 2021 haar huidige klantenbestand van verhuurbedrijven bedienen.

Wilco Stout, Sales Manager Riwal Hoogwerkers B.V. vult aan: “Het assortiment van AUSA vormt een perfecte aanvulling op het JLG-assortiment en sluit naadloos aan bij onze criteria voor het leveren van producten van hoge kwaliteit en een uitstekend serviceniveau. We gaan de verhuursector bedienen, waar klanten het veelzijdige gebruik van de AUSA-machines kunnen ervaren.”

Het gehele AUSA-assortiment voldoet aan de nieuwste emissie- en veiligheidseisen. Samen met het bestaande JLG-dealerschap bieden we nu een extra A-merk aan dat klaar is voor de toekomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.