Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Rijplaten huren? Dat doe je in Bemmel!
Leggen Mega-rijplaten.

Rijplaten huren? Dat doe je in Bemmel!

Het is misschien niet de spannendste materieelsoort binnen de grond-, weg- en waterbouw. Feit blijft wél dat rijplaten vaak onontbeerlijke componenten vormen tijdens de uitvoering van de meest uiteenlopende wegenbouwprojecten. Bij Derks Rijplaten uit Bemmel weten ze er al zo’n twintig jaar alles van. Het door de broers Harold en Pieter Derks geleide familiebedrijf richt zich exclusief op de verhuur van een breed assortiment stalen rijplaten en azobe schotten. Producten die uit voorraad leverbaar zijn en met speciale vrachtauto’s op de plaats van bestemming worden gebracht. In elk gewenst aantal, door heel Nederland.

Als het gaat om de verhuur van stalen rijplaten en azobe schotten klop je nooit tevergeefs aan bij Derks Rijplaten. “Het is ons specialisme”, zegt Harold Derks. “En daarin gaan we ver. We bieden een totaalpakket, voor zowel kleine als grote opdrachtgevers. Naast een breed assortiment azobe schotten verhuren we stalen rijplaten in de standaard maten 5.000 x 1.700 x 14 en 6.000 x 3.200 x 16 millimeter. Waar de eerste geldt als uiterst flexibel en in sommige gevallen door de klant zélf kan worden aangebracht, is de andere uitvoering perfect geschikt voor de wat zwaardere klussen. Welke je ook neemt, je bent op slecht begaanbare projectlocaties altijd verzekerd van een optimale drukverdeling en het behoud van de ondergrond.” 

Transport rijplaten.

Perfecte performance

Voor het plaatsen van beide genoemde varianten is bij Derks Rijplaten alles aan boord. Het bedrijf beschikt over speciale, vijfassige vrachtwagens die zijn uitgerust met een geavanceerde kraan en onafhankelijk van elkaar te besturen wielen. Daardoor is Derks in staat om snel en efficiënt de benodigde rijplaten te leveren en te leggen. Maar ook daarvoor en erna is alles aanwezig voor een perfecte performance. Zo worden de platen na elke verhuurbeurt grondig gereinigd. Aansluitend worden ze binnen de eigen walserij weer ultravlak gemaakt.

Volumelevering is geen probleem

Kiezen voor Derks Rijplaten is kiezen voor een vlekkeloze communicatie en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Via een modern ordersysteem worden opdrachtgevers voorzien van een heldere kostenopgave. Tegelijk is het bedrijf ingericht op omvangrijke bestellingen. Zelfs wanneer enkele duizenden stuks met spoed moeten worden geleverd. “Dat gebeurt vooral in tijden van droogte”, vertelt Derks. “Veel aannemers gokken er dan op dat ze het werk zónder rijplaten kunnen uitvoeren. Een mening die na één stevige nachtelijke regenbui meestal wel wordt bijgesteld. En dat merken wij de volgende morgen. Dan staat de telefoon hier roodgloeiend…”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.