Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Protekta update

naamloos-2-kopieren

6 juli 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Herstel 64 steigerpalen

Na het uitvoeren van onze herstelwerkzaamheden in 2015 aan de veersteiger in Stavoren, heeft de Gemeente Súdwest-Fryslân ons ditmaal gevraagd om de 64 palen van de aanmeersteiger in de haven van Stavoren te herstellen. Met onze gepatenteerde Protek Aqua® methode kunnen wij de palen constructief herstellen en de levensduur verlengen met 30 jaar. Met deze duurzame methode wordt aantoonbaar veel CO2 uitstoot en tropisch hardhout bespaard.


Farmsum

In opdracht van Groningen Seaports zijn wij al enkele weken bezig met herstelwerkzaamheden aan de remmingjukken, welke gelegen zijn aan de kade bij de Handelshaven te Delfzijl. Ook deze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het KOMO certificaat. Protekta staat voor kwaliteit, zoals beloofd!


Hekendorp

Fietsers en voetgangers kunnen weer een veilige oversteek maken. De ophaalbrug Wilhelmina van Pruisenbrug over de Hollandsche IJssel was aan het einde van haar levensduur. Met de komst van een geheel nieuwe en duurzame brug en het herstellen van de remmingwerken, kunnen fietsers en voetgangers weer een veilige oversteek maken tussen Hekendorp en Haastrecht. Ook de boten kunnen er weer veilig doorheen varen.


Harmelen

Is het geen plaatje? In opdracht van de gemeente Oudewater/Woerden hebben wij de meerpalen bij de Molenbrug mogen herstellen.


Even voorstellen…

Ons verkoopteam is uitgebreid met een nieuwe adviseur, Gea Visser. Gea woont in Joure en zal de provincies Friesland, Groningen en Drenthe gaan adviseren.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht