Platform over civiele techniek & infrastructuur
Projecten zichtbaar in de UNI-Cloud

Projecten zichtbaar in de UNI-Cloud

4 maart lanceren we een nieuwe update waardoor je een nog beter overzicht van projecten in de UNI-Cloud hebt en letterlijk elk nieuw ingemeten punt binnen enkele seconden in de UNI-Cloud ziet. Meer informatie over deze update lees je in het artikel hieronder.

Verder hebben we een nieuwe integratie met de software Tekenjetuin van garDsign gemaakt, schreef Surveying Group een artikel om je te helpen met starten met digitaal inmeten, hebben we een nieuwe winnaar van de fotowedstrijd én wederom een nieuwe collega!

Team marXact

marXact – marX your Xact position

+31 (0) 70 700 7917 – Voor meer updates, volg ons op LinkedIn


Projecten zichtbaar in de UNI-Cloud

Vanaf volgende week zijn al jouw projecten zichtbaar in de UNI-Cloud! Hierdoor heb je nog meer overzicht en weet je precies uit welke punten, lijnen en polygonen een project bestaat. Daarnaast kun je instellingen aanpassen in de cloud en worden deze vervolgens doorgevoerd bij iedere UNI-GR1 die je gekoppeld hebt, ook kun je projecten aan specifieke gebruikers toewijzen. Project syncing en sharing dus.

Verder hebben we al veel werk ‘onder water’ verzet, wat betekent dat we de nodige voorbereidingen hebben getroffen voor andere releases dit jaar. Zo kan je dit jaar rekenen op onder meer projecten direct im- of exporteren in de UNI-Cloud en de eerder aangekondigde base rover functionaliteit.

Deze release is beschikbaar vanaf donderdag 4 maart, je UNI-Solutions worden automatisch geüpdatet. UNI users krijgen van ons een aparte mailing met uitgebreidere informatie over deze grote update.


Direct data integreren in garDsign

Ons doel is om digitaal inmeten voor iedereen toegankelijk, uitvoerbaar en betaalbaar te maken. Werken op de manier die voor jou en je collega’s het best werkt. Om die reden zijn onze UNI-Solutions te integreren in andere apps en software, sinds kort ook in garDsign – ook wel bekend als Tekenjetuin. 

Dankzij de koppeling met garDsign, kunnen gebruikers de digitale meting rechtstreeks in hun online tuintekening opslaan. Je creëert op deze manier eenvoudig én heel gedetailleerd een kaart met alle punten, waarmee je op de centimeter nauwkeurig kan offeren, verder ontwerpen of je ontwerp in het veld uit kan zetten”

Lees meer over deze nieuwe integratie in dit artikel op onze website.


Digitaal inmeten: Hoe start je?

Misschien volg je ons al langer online en ben je geïnteresseerd geraakt in digitaal inmeten, leuk! Daarmee starten kan een drempel voor je zijn, ook al raak je snel overtuigd van het gemak waarmee je dat doet.

Je bent vast niet de enige en speciaal voor jou, schreef Surveying Group hier een blog over. Ze nemen je aan de hand mee en samen doorlopen jullie het hele proces, met vragen als

  • Hoe groot is jouw werkelijke behoefte?
  • Welke nauwkeurigheid heb je nodig en
  • Kunnen satellietsignalen worden geblokkeerd door hoge objecten?

Lees hier het hele blog om meer te leren over starten met digitaal inmeten


Point2Point Consultancy nieuwe winnaar

De tweede maandwinnaar van de marXact Fotowedstrijd is bekend. Point2Point Consultancy heeft bovenstaande foto ingestuurd en wint daarmee de titel ‘Foto van de Maand’ en 3 maanden gratis UNI-Cloud ter waarde van €187,50!

Wil je ook 3 maanden gratis UNI-Cloud winnen en zelfs kans maken op 1 jaar gratis toegang? Stuur dan je foto in via WhatsApp (+31707007917) of per mail naar marketing@marxact.com. Wie weet ben jij de maandwinnaar in onze volgend nieuwsbrief!


Salut, Sinem!

De afgelopen nieuwsbrieven hebben we je verteld over onze openstaande vacatures, over de nieuwe collega’s die wij graag toevoegden aan ons team. In de vorige nieuwsbrief stelden we Jasper en Kristina aan je voor, vandaag is Sinem aan de beurt.

Sinem: “Ik ben erg blij om deel uit te maken van marXact. De ontvangst was heel warm en ik voel mij al onderdeel van het team. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan zowel de back- als front-end development, waarvoor ik mijn eerder opgedane kennis graag gebruik. Uiteindelijk wil ik, samen met mijn nieuwe collega’s, mensen helpen nog beter digitaal in te meten.”

Ons hele team zie je op marxact.com/madeinholland!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.