Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Project Zwanenburg

Project Zwanenburg

Ontzorgen

Van Schaik ontzorgt in dit project bij het aanleggen van een 3500m infiltratietransportriool (IT-riool). Naast het leggen van de buis, verzorgt zij ook het opbreken van de straat, het ontgraven van de sleuf, het digitaal inmeten en het aanvullen en verdichten met zand uitgevoerd zodat direct het nieuwe straatwerk erop aangelegd kan worden.

Leefbaarheid

Een belangrijk aspect hierbij is het behoud van de leefbaarheid van de woonwijk Zwanenburg. De straten zijn er krap en er wordt gewerkt met de CAT329 met 12m giek en een trekker met een dumper van 25m3 – dit zijn vrij grote machines.

De veiligheid en bereikbaarheid voor de bewoners staan voor Van Schaik voorop waarbij zij er zorg voor dragen dat de bewoners zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden ondervinden.

Duurzaamheid

Een ander belangrijke (voor)waarde bij de uitvoer van het project is duurzaamheid. De machines van Van Schaik draaien op 100% Hydrotreated Vegetable Oil (HVO100); een alternatieve  fossielvrije brandstof voor dieselmotoren die wordt gewonnen uit voornamelijk plantenresten, afval- en restgrondstoffen en ander organisch materiaal. Hierbij wordt een CO2 reductie van 89% bereikt.

Doorpakken met Van Schaik Grondverzet

Naast dit hoogwaardig materieel heeft Van Schaik ook een team van vakkundige medewerkers welke bijdragen aan het succes van (o.a.) dit Project Zwanenburg. Door de inzet van de juiste man op de juiste plek kan het project ruimschoots binnen de gestelde termijn worden opgeleverd. Doorpakken met Van Schaik Grondverzet!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.