Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Primeur: Kobelco SK75SR-7 voor Overvest

Primeur: Kobelco SK75SR-7 voor Overvest

Loonbedrijf Overvest uit Langbroekheeft,via de Kemp Groep in De Meern,de compleet vernieuwde Kobelco SK75SR-7 in gebruik genomen. Een echte primeur want dit is de eerste Kobelco SK75SR-7 die in Nederland is afgeleverd. Neem snel contact op met een van onze verkoopadviseurs om de SK75SR-7 en/of SK85MSR-7 zelf te ervaren!

De nieuwe SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestatiesmetmeervermogen en een hogeresnelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

SK75SR-7

Belangrijkste verbeteringen:

  • Cyclustijd verbeterd met 15%.
  • Graafsnelheid arm verbeterd met 37%.
  • Hefsnelheid beladen giek verhoogd met 38%.
  • Nieuw cabine interieur met verbeterde stoel met luchtvering.
  • Motorvermogen verhoogd met 23%

Meest in het oog springende verandering in de cabine is de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitorwaarop het Nederlandstalige menu is te bedienen.De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

SK75SR-7

Deze Kobelco rupsgraafmachine voor Overvest is door de Kemp Groep onder andere uitgerust met extra contragewicht, een draaikantelstuk, centrale smering en een gereedschapskist op de onderwagen. Eerder nam Overvest ook al een Kobelco SK210LC en een SK230SR via de Kemp Groep in gebruik.

Over Overvest
Loonbedrijf Overvest uit Langbroek is opgericht in 1965 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd en is een echt familiebedrijf. Werkzaamheden, voor de zeer uitgebreide klantenkring, worden uitgevoerd door ervaren medewerkers, welke beschikken over goed onderhouden machines. Loonbedrijf Overvest is gespecialiseerd in Kijk op www.loonbedrijfovervest.nl voor meer informatie.

SK75SR-7

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.