Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Primeur in Nederland: krachtige en veelzijdige Multi-Loader 3.0 FX

Primeur in Nederland: krachtige en veelzijdige Multi-Loader 3.0 FX

Kleine krachtpatser biedt oplossing voor zwaar transport

Totaallift heeft onlangs de eerste AlmaCrawler Multi-Loader 3.0 FX in Nederland geleverd. De Multi-Loader 3.0 FX is een krachtige, veelzijdige én compacte transportcarrier die, dankzij het maximaal laadvermogen van 3.000 kg (tot 25°), voor veel uiteenlopende zware toepassingen gebruikt kan worden, zowel binnen als buiten!

Geen zware lichamelijke belasting voor personeel meer

Met de inzet van de Multi-Loader komt er een einde aan de zware lichamelijke belasting van personeel. Het transporteren van zwaar materieel kan met de Multi-Loader eenvoudig en snel geregeld worden.

De Multi-Loader 3.0 FX heeft een elektrische aandrijving met twee superstille en krachtige AC-elektromotoren, in te stellen op drie verschillende rijsnelheden, en kan worden uitgerust met zowel AGM- als lithiumbatterijen. Het batterijpakket is eenvoudig te verwisselen waardoor de batterij eenvoudig op de werkplek kan worden vervangen en het werk direct kan worden voortgezet! Tevens is de Multi-Loader 3.0 FX optioneel uitvoerbaar met trekhaak.  

Voor elke lading aan te passen

Om grote ladingen extra ondersteuning te bieden beschikt de Multi-Loader 3.0 FX over vier uitschuifbare steunbalken op elke hoek. Daarnaast kenmerkt de Multi-Loader 3.0 FX zich door het draaibare platform met 16 verschillende posities waardoor het platform eenvoudig aan te passen is aan uw lading.

Succesverhalen uit de praktijk

De krachtige transportcarrier met afstandsbediening is ideaal te gebruiken voor het transporteren van o.a. zware kozijnen, glas, stalen balken, machines, etc. Zo werd het eerste klusje van de Multi-Loader 3.0 FX in Nederland het verplaatsen van maar liefst 2.700 kg aan aluminium profielen. Voorheen een uitdagende klus maar met de Multi-Loader 3.0 FX een eenvoudig ritje.

Kortom, de AlmaCrawler Multi-Loader 3.0 FX veelzijdig en breed inzetbaar en voorziet het optimaal in de behoeftes van bedrijven die te maken hebben met het verplaatsen van zwaar materieel. De compacte krachtpatser voor zwaar transport!  

Over Totaallift

Totaallift BV in Bentelo is importeur van AlmaCrawler en beschikt over een breed scala van innovatieve en krachtige AlmaCrawler machines waaronder de Multi-Loader, Rups Schaarhoogwerker (Bibi), Rups Telescoophoogwerker (Jibbi) en Rups Schaarhoogwerker met stempelpoten (Billennium). Naast AlmaCrawler is Totaallift ook importeur van Platform Basket spinhoogwerkers, Bravi hoogwerkers, EP intern transport én dealer van Magni verreikers/hoogwerkers.  

Meer weten of ervaar zelf

Wilt u meer weten over de Multi-Loader 3.0 FX of onze andere machines, bekijk onze website Totaallift.nl of neem vrijblijvend contact op met onze productadviseur Sander Pelle. Bel naar: 06 13 22 99 70 of stuur een e-mail naar: [email protected]. Zelf kennis maken met de Multi-Loader? Vraag dan een vrijblijvende demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.