Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Presentatiedagen op maat
Om de verschillende doelgroepen gerichter te informeren over de vele mogelijkheden organiseert Nering Bögel regelmatig presentatiedagen op maat in het eigen trainings- en inspiratiecentrum in Weert.

Presentatiedagen op maat

Al meer dan 250 jaar werkt Nering Bögel aan innovatieve oplossingen voor een optimale infrastructuur met het accent op straatriolering en watergeleiding. Om de verschillende doelgroepen gerichter te informeren over de vele mogelijkheden organiseert het bedrijf regelmatig zogeheten presentatiedagen op maat in het eigen trainings- en inspiratiecentrum in Weert. Een korte
impressie van zo’n gevarieerde dag door Richard Janssen, directeur-eigenaar van Nering Bögel.

Een presentatiedag wordt door Nering Bögel volledig op maat samengesteld en afgestemd op de functies van de genodigden.

Een presentatiedag wordt door Nering Bögel volledig op maat samengesteld en afgestemd op de functies van de genodigden. “In principe plegen we vooraf altijd gezamenlijk overleg over de onderwerpen die we gaan bespreken”, zegt Janssen. “Op basis hiervan kunnen we namelijk ook partnerbedrijven betrekken of andere relevante instellingen uitnodigen om een presentatie te geven. Dat maakt de presentatiedag tot een uiterst gevarieerde dag met onderwerpen die aansluiten op actuele en uitdagingen en eventuele problemen in de markt.”

Gevarieerd programma 

Met de presentatiedag richt Nering Bögel zich vooral op de doelgroepen die actief zijn in het rioolbeheer, wegbeheer, waterbeheer, milieu / handhaving, beheer en onderhoud, projectbeheer en beleid. “Voor elk van deze doelgroepen stellen we een gevarieerd programma samen”, verzekert Janssen. “Behalve het delen van de nodige theoretische kennis, laten we bezoekers aan onze presentatiedag ook kennismaken met de praktische toepasbaarheid van onze producten en de totstandkoming ervan. Zo onderwerpen we één van onze producten bijvoorbeeld aan een trekproef om te laten zien hoe de kwaliteit van de binnenzijde van een betonput of afscheider wordt getest. Ook zoomen we in op hoe bezoekers op basis van de juiste informatie en berekeningen een installatie kunnen selecteren, zoals pompputten, afscheiders met of zonder BREAM en infiltratie-buffersystemen.”

Al meer dan 250 jaar werkt Nering Bögel aan innovatieve oplossingen voor een optimale infrastructuur met het accent op straatriolering en watergeleiding.

Maatwerk putafdekkingen

Een belangrijke pijler in het assortiment van Nering Bögel zijn de putafdekkingen. “We hebben ons productieproces op dit moment zodanig ingericht dat maatwerk in feite de standaard is”, stelt Janssen. “Op die manier kunnen we heel efficiënt inspelen op specifieke uitdagingen, wensen en eisen. We krijgen meer en meer de vraag om afdekkingen te voorzien van een esthetische toets, zoals het toevoegen van een gemeentelogo. Door die maatwerkbenadering zijn we ook in staat om gehoor te geven aan aanvullende eisen omtrent geluidsreductie, antidiefstal, veiligheid / antislip, duurzaamheid of om de afdekking als zelfdragende constructie uit te voeren om onderputten te ontlasten.”

Ook voor wat betreft afwatering en behandeling van afval- en regenwater gaan wij graag de discussie aan om samen met bezoekers aan onze presentatiedagen de steeds extremere (weers)omstandigheden te bespreken. “Alles met als doel om gezamenlijk te komen tot mogelijk nieuwe producten of het doorvoeren van aanpassingen aan bestaande productlijnen. In die zin hebben de presentatiedagen dus absoluut een meerledige functie”, zegt Janssen tot besluit. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.